Гра


9: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались команди які за підсумками восьми турів Регулярного чемпіонату знаходились поруч у турнірній таблиці. Воротнівчани були п'ятими , а їхні опоненти з Копачівки - шостими, так що ця гра могла багато чого вирішити у турнірних перегонах і подальшій боротьбі за ''медальний пядестал'', шанси на який команди ще не втратили . Для цього потрібно було обов'язково перемагати кожній з команд саме у цьому поєдинку, тож протистояння очікувалося дуже цікавим . 
 Поєдинок розпочався досить активно.  Кожна зі сторін цього протистояння намагалась одразу окреслити свою перевагу забитим м'ячем. Моменти виникали біля воріт як однієї так і іншої з команд, та на заваді цьому ставав ''китайський мур'' у вигляді захисту та воротарів . Та при такій грі забитий м'яч був лише питанням часу, що і довела результативна атака номінальних господарів, коли при розіграші штрафного Олександр Коровіцький п'ятою дотепно зумів переправити ''шкіряного'' у сітку воріт суперника. Практично одразу йому відповів В'ячеслав Дорош з команди опонента. Коли здавалося що перша половина закінчиться нічиєю, на останній хвилині тайму хлопці з Копачівки за допомогою автоголу і все того ж Олександра Коровіцького зуміли перехилити шальки терезів на свою користь.
 Рахунок зустрічі змушував воротнівчани йти вперед відіграватися, і на початку другої половини вони почали великими силами штурмувати ворота суперника, і як кажуть ''попали у полон'' . Хлопці з колишнього Рожищенського району зуміли підловити червоно-чорних і дублем Романа Сушка зуміли збільшити свою перевагу.
 Це вже була суттєва заявка на перемогу. Всередині тайму суперники ''обмінялися ударами'' авторами м'ячів стали Павло Романюк, Ілля Невідомський та Владислав Мельничук. 
 В кінці поєдинку біло- червоні влаштували справжнє побиття конкурента . М'ячі Валерія Горуна та Владислава Мельничука поставили кінцевий переможний рахунок для своєї команди .
Кращі гравці Олександр Коровіцький , Дмитро Лисик.