Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була зустріч лідера свого дивізіону - ''Володимирівка Ветеран'' та міцного середняка - команди СК ''Вишків''. 
 Ветерани з Володимирівки перебували за один крок до здобуття ''скудетто '', тож були настроєні будь що вирвати перемогу і святкувати її ''під бризки шампанського ''. Їхні опоненти виконали головне завдання - попадання в зону плей-офф, тож сьогоднішня перемога була їм потрібна для того щоб у подальшому команді попався більш ''вигідний'' суперник в боротьбі за звання Абсолютного чемпіона своєї ліги.
 Гра розпочалась з швидкого м'яча вишківця Віталія Кулая , який зумів влучним пострілом відкрити рахунок у зустрічі. Звичайно що таке положення речей зовсім не влаштовувало Володимирівку, яка вже знала результат попередньої гри , де їхній конкурент ''Вадрус'' здобув три залікові бали і команді потрібна була лише перемога для того щоб отримати золото ''регулярки''. Та для початку потрібно було зрівняти рахунок, що і вдало зробив Ігор Барабаш обігравши воротаря суперника. 
 Коли здавалося що перша половина так нічийно і закінчиться гравець ''Ветерана'' Петро Шелест зумів вивести свою команду вперед і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі фіолетово- білих. 
 Друга половина розпочалась з обміну ударами , у вигляді м'ячів Валентина Дячука та Віталія Кулая, які змогли вразити ворота один одного і ще більше закрутити інтригу не тільки цього матчу, а й чемпіонату загалом. Всередині тайму Ігорю Заболотному і Олександру Антонюку вдалося збільшити перевагу володимирівчан і наблизити їх до такої омріяної перемоги. В подальшому команда грала на досвіді, вдало контролюючи м'яч, та збиваючи темп атак суперника, коли ті намагалися щось поміняти у грі. 
 Слабкою втіхою для команди в ''чорних струях'' став гол Юрія Лобанова , який тільки дещо скоротив рахунок у зустрічі, яка принесла заслужену перемогу ''Ветерану'' і звання переможця Регулярного чемпіонату у Другій лізі.
 Кращі гравці Віталій Кулай , Ігор Заболотний