Гра


4: 10

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Відкривався останній, дев'ятий тур у Третій лізі зустріччю між командами ''Татрафан'' та ФК ''Мильськ''. Волею календаря ця гра мала вирішити подальшу долю команд у цьому сезоні. Саме цей поєдинок мав визначити хто проб'ється у зону плей-офф, а хто буде тільки спостерігати за цими протистояннями у ролі глядачів. 
 Суперники знаходились на восьмому та дев'ятому місцях, і хлопців з Мильська влаштовувала навіть нічия, для того щоб попасти в омріяну вісімку яка побореться за звання Абсолютного чемпіона Третьої ліги. Суперник команди яка займе ''прохідне'' місце вже був відомий. Це колектив ФК" Грифон'', який достроково виграв ''регулярку'' і думками вже давно готувався до зустрічі з переможцем сьогоднішнього двобою. 
 Поєдинок розпочався з швидких м'ячів гравців з Мильська Віталія Грушовця і Володимира Тарасюка, на що практично одразу відповів Богдан Цап і всі зрозуміли що сьогодні буде цікава гра з достатньою кількістю результативних атак . Підтвердив це дублем Дмитро Іванов з команди номінальних гостей і колективу Олександра Лисенка стало геть непереливки. 
Та молоді дарування продемонстрували характер, і вже до кінця тайму зусиллями все того ж Богдана Цапа зуміли зрівняти рахунок, так що на перерву команди пішли як кажуть '' при своїх''.
 Друга половина розпочалась з швидкого м'яча Віталія Грушовця, який знову вивів синьо- білих вперед і змусив ''татрафанівців'' розкривати свої захисні редути для того щоб відігратись . Він же ще двічі вразив ворота суперника всередині тайму і питання про восьму команду плей-офф стало практично вирішене. В подальшому команди просто догравали зустріч, думками вже напевно готуючись до слідуючий футзальний баталій. 
Кращі гравці Богдан Цап, Віталій Грушовець