Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Осипчук /Ройко




Про гру:

Перше й дев'яте місце у таблиці Суперліги. Дуже вагомий розрив між суперниками, який надавав "Костополю" впевненості у своїх силах та майбутній перемозі. Головне, щоб хлопці не надто недооцінювали суперника, адже це ,зазвичай, призводить до негативних наслідків.

Протистояння "білих" з "червоними" довго набирало обертів, та починаю з шостої хвилини, події розгорталися у жвавому темпі. Перший гол забив "костопільчанин" Данило Вєтров викликавши відчай в голкіпера "червоних". Другий гол сколихнув вже "костопільські" ворота. Третій м'яч також полетів прямісінько в них. Володарем обох цих м'ячів був Денис Вернадський.

Жвавості та енергії матчу додавало протистояння трибун. Вболівальники змагалися у гучності своєї підтримки. Впевнено можу сказати, що по децибелах перемагали фанати "Любарта". Перший тайм закінчився на користь "червоних", отож, вони мали перевагу на другий тайм.

"Називається запхнули",- сказав хронометрист, коли побачив другий гол "Костополю". "Запхнути" м'яч ворота суперника вдалося Владиславу Костюку.

Таким чином, на двадцять другій хвилині гри рахунок став рівним. Таким же він залишився аж до фінальної сирени.