Гра


10: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Колективи зустрічались лише тиждень тому в заключному турі регулярного чемпіонату. «Кураж» святкував перемогу з рахунком 5:3, але ківерцівські футзалісти боролися до кінця і навіть мали непогані шанси на нічию. Тож звітний поєдинок розпочався без розвідки, команди одразу увімкнули пристойні швидкості і заходилися шукати щастя біля чужих воріт. У більш досвідчених господарів виходило дещо краще, проте Дмитрові Бабенку хронічно не фартило і протягом стартових хвилин зустрічі він встиг запороти кілька чудових нагод для взяття воріт. «Локомотив» намагався відповідати атакою на атаку, але через поспіх і занадто великий брак у передачах далеко не всі спроби вдавалося довести до логічного завершення. Нарешті, на 6-й хвилині рахунок було відкрито – Олександр Повідзьон віддав тонкий пас на Назара Стебельського, відрізавши весь захист «Локомотива» і той проштовхнув м’яч у сітку повз Романа Веселуху. Гості не забарилися з відповіддю – після розіграшу кутового Олександр Гезун влучив у дальній кут. Та «Кураж» було вже не спинити. Фатальною для «Локомотива» стала 10-а хвилина, протягом якої у воротах Романа Веселухи розписалися Дмитро Бабенко та Богдан Гладун.

У другому таймі ківерчани спробували піти вперед великими силами і це виявилося цілковитою катастрофою. Протягом двох стартових хвилин «Select» тричі опинився у їх воротах, відзначились Дмитро Бабенко (двічі) та Влад Гладун. Гості не полишали спроб відігратися, хоча гра в них абсолютно розвалилася і м’яч не йшов у ворота навіть у випадках коли йому вже здавалося б нікуди більше подітися. Наприклад, як на 26-й хвилині коли Олександр Луць потягнув удар Юрія Чепури з 6-метрової позначки і після метушні на лінії воріт м’яч знову відлетів до Юрія, який виконав шикарну «бісіклету», але куля лише струсонула поперечку. А господарі тим часом продовжували забивати і збільшувати свій гандикап перед матчем-відповіддю. Фінальна сирена зупинила їх за рахунку 10:1, що абсолютно гарантує їм прохід до наступного раунду.

Таким чином, «Кураж» продемонстрував максимально ефективну гру і забезпечив собі більш, ніж переконливу перевагу перед другим матчем. А «Локомотив» не зумів зіграти «по супернику» і його традиційна манера гри з явним перекосом у бік атаки була безжально покарана більш досвідченим колективом. 

Кращі гравці: Дмитро Бабенко – Олександр Гезун