Гра


8: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

У регулярному чемпіонаті суперники зустрічалися не так давно, наприкінці січня, і тоді «БусМаркет» впевнено взяв гору з рахунком 5:1. Втім, незважаючи на це демидівські футзалісти обрали доволі відкритий атакувальний стиль гри, можливо розраховуючи забити швидкий гол і тоді намагатися розвинути успіх за рахунок контратак. Господарів такий хід дещо збентежив, але вже на 4-й хвилині в них пройшла швидка контратака, яку на дальній стійці завершив точним ударом Олексій Кірін. Забитий гол додав впевненості «БусМаркету», а от гості навпаки розгубилися. В середині тайму Дмитро Федончук вдало перехопив м’яч поблизу воріт «Стира» і завдав удару, до якого голкіпер Павло Гресь виявився не готовим. Після цього гра дещо вирівнялася і перемістилася переважно у центральну частину майданчика. Але, приспавши пильність суперника, господарі видали ударне завершення першого тайму і завдали двох разючих ударів (відзначились Іван Корчук та Микола Бойко).

По перерві гості завелись по-справжньому, захопили ініціативу та притисли лучан до власних воріт. Кілька небезпечних пострілів не влучили в рамку, кілька разів виручив Влад Савчук, біля воріт господарів було дуже гаряче і гол явно назрівав. Та влетів він у сітку воріт протилежних. Перша ж контратака господарів завершилася влучним ударом Сергія Богданенка. Вогонь у очах демидівців одразу згас. Вони продовжували атакувати, проте вже більше за інерцією, без тої пристрасті, що була кілька хвилин тому. А «БусМаркет» продовжував гольову феєрію, караючи суперників за найменші помилки. До завершення зустрічі встигли відзначитись Дмитро Федончук, Сергій Богданенко та Юрій Піддубний.

Таким чином, лучани завдяки перемозі 8:0 забезпечили собі практично залізобетонний шанс потрапити до півфіналу, а «Стир» після матчу-відповіді завершує сезон. Дива у футзалі, звісно бувають, проте здається, що це не той випадок.

Кращі гравці: Дмитро Федончук – Василь Пастух