Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Команди підійшли до звітного поєдинку в різному настрої. «Камаз-Агро» в останньому турі обіграв досі непереможний млинівський «Атлетік», що дозволило острожецькому колективу фінішувати на 4-й сходинці, а «Індастріал Вест» в останніх матчах забуксував, у заключному турі не зміг обіграти аутсайдера «Вест Сайд» і пропустив вперед саме сьогоднішнього суперника. У зустрічі 5-го туру регулярного чемпіонату лучани були сильнішими (4:2), щоправда тоді у рамці «Камазу» не було Івана Левчука. На звітну гру наставник острожецького колективу обрав на диво обережну тактику, гості великими силами захищалися і, хоча команда любить і вміє атакувати, голкіпер «Індастріал Веста» Андрій Поліщук відверто нудьгував. Втім, як відомо, команда грає так, як їй дозволяє суперник. А господарі грали «першим номером», частими замінами підтримували високий темп і постійно тиснули на захисні побудови гостей. Вже на 4-й хвилині рахунок міг би бути відкритий, проте Іван Левчук встиг скластися і витягти з «шістки» потужний постріл Івана Харченка. «Зелено-білі» продовжили щільний обстріл воріт «Камаза» з будь-якої відстані, але воротар гостей був сама надійність і половину м’ячів забирав намертво, позбавляючи суперників можливості зіграти на добиванні. Перший тривожний дзвіночок для «Індастріал Веста» продзвенів перед перервою, коли захисники прогавили вихід сам на сам, але виручив Андрій Поліщук.

У другому таймі малюнок гри не змінився, господарі продовжували завзято атакувати, проте усі їх спроби розбивались об старанний захист і кураж Івана Левчука. А «Камаз-Агро», який весь матч мужньо «терпів» і чекав слушної нагоди, наприкінці зустрічі таки дочекався – на 29-й хвилині Ілля Коваль втік від захисника і пробив по воротах, Андрій Поліщук впорався, а от виручити і після добивання від Руслана Сапегіна шансів в нього практично не було. «Індастріал Вест» на емоціях ризикнув і випустив п’ятого польового гравця та лише ускладнив своє становище, пропустивши у порожні ворота від Іллі Коваля.

Отож, «Камаз-Агро» створює собі певний запас міцності перед матчем-відповіддю, але в цій парі поки нічого остаточно не вирішено.

Кращі гравці: Іван Левчук – Олег Василюк