Гра


3: 10

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Волинець Юрій




Про гру:

Перший матч ¼ фіналу в Другій лізі вивів на поле призера і команду, яка в турнірній таблиці регулярної першості на шостій сходинці.

За такого розкладу фаворитом вважалися господарі, але кубкові матчі часто підносять несподівані сюрпризи, що і доказали гості.

Знаючи стиль гри суперників та враховуючи значимість перших кубкових поєдинків, команди почали гру без розвідки, демонструючи високий темп.

Господарі першими мали шанс відкрити рахунок після помилки захисту гостей, але Ткачук не влучив у пусті ворота.

І вкотре спрацювало «футбольне правило». Не пройшло і 20 секунд, як Віталій Кулай потужним ударом відкриває рахунок.

Гості, окрилені успіхом нарощують темп і комбінація Лобанов – Грушецький завершується взяттям воріт.

Після забитого другого голу повний контроль м’яча гостями і посилення штурму воріт господарів. Плете «мереживо» в нападі і регулює атаки досвідчений Кулай.

Господарі грали від оборони і лише під кінцівку тайму, скориставшись зниженням темпу гостей, активізували свої дії. Проте рахунок залишився незмінним.

З перших секунд другого тайму гості пішли на штурм воріт «Кременця» і не встигло табло відрахувати коло, як Віталій Кулай відзначився дублем. Після забитого голу в подальшому повна перевага гостей. Спроби господарів контратакувати захлиналися в центрі поля.

Починаючи з 20 хвилини почався справжній «зорепад» голів у ворота господарів. Спершу комбінація Лобанов - Грушецький і рахунок 0:4. А в подальшому, що не хвилина то ще 5 «сухих» у їх ворота. Авторами голів були Кулай, Королюк (двічі),  Бацман (двічі).

Після такого розвитку подій гості дещо заспокоїлися і втратили концентрацію. Після введення м’яча з бокової Роман Ткачук віддав пас на Дмитра Стеця, який потужним ударом в «дев’ятку» відкрив лік голів своєї команди.

Але всюдисущий Королюк, в одній з атак у відповідь, забиває свій третій гол у матчі і 10 для гостей.

Цей гол став холодним душем для господарів і вони кінцівку гри провели активніше за що були нагороджені двома результативними ударами у виконанні Сергія Кулюка. Та вони стали лише формальністю в підсумковому результаті.

Ото ж переконлива перемога  ФК «Вишків» і солідний запас міцності перед другим поєдинком.

Але не будемо робити передчасні прогнози, а дочекаємося другої гри, яка буде не менш цікавою, а може… і створить «диво».

Кращі гравці – Сергій Кулюк – Віталій Кулай