Гра


2: 3

Про гру:

Змагальна сітка у першому матчі ¼ фіналу в Другій лізі звела дві амбітні команди, які були на різних полюсах турнірного становища після 9 турів, але які можуть піднести сюрпризи для любої команди, а особливо якщо це кубкові баталії.

Враховуючи значимість саме першої гри команди були настроєні рішуче.

З перших хвилин зав’язалася гостра боротьба. Темп гри був високим і команди демонстрували комбінаційну гру.

Першими відкрити рахунок мали нагоду господарі. Але після удару Дмитра Журавського, м’яч прокотився в міліметрах від штанги.

Натомість удар Івана Сидорука, в одній з атак, застав в розпач Сергія Гузоватого. Після забитого голу гості взяли ініціативу в свої «ноги» і вдруге мав відзначатися Сидорук. Та цього разу Гузоватий непробивний.

Надійна гра воротаря господарів окрилила команду і в одній з контратак комбінація Корнійчук – Журавський завершується взяттям воріт і рівновагою в рахунку.

Господарі нарощували темп, гра ставала гострішою і Олександр Корнійчук виводить господарів вперед.

Після пропущеного голу гості заграли швидше, щоб вирівняти рахунок. Олексій Мовчан, Іван Сидорук створили серію небезпечних моментів біля воріт Гузоватого, але воротар діє безпомилково і надійно. Гості ще більше атакували і підключали до атак свого голкіпера, щоб змінити рахунок, але марно. Рахунок до кінця першого тайму залишився незмінним.

З перших секунд другого тайму гості пішли у наступ і така тактика принесла їм успіх. Олексій Мовчан зрівняв рахунок. А ще через хвилину він мав виводити гостей вперед, але після його потужного удару м’яч влучив у поперечину.

Господарі не збиралися відсиджуватися у захисті і чинили гідний опір супернику. Запам’ятався сильний удар Корнійчука, але і на цей раз на шляху «кулястого» стала бокова стійка.

Іван Сидорук взяв на себе гру і веде своїх товаришів вперед, щоб вирвати перемогу. І це йому вдається. Після точного пасу Олега Потрапелюка він вперше виводить свою команду вперед у грі. Ще одну нагоду закріпити переможний рахунок мав і Потрапелюк, але сейв воротаря господарів завадив йому це зробити.

Стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок мали господарі, але Олександр Романюк не влучив у пусті ворота.

Кінцівка гри пройшла у «футбольних каруселях», але свою майстерну і надійну гру демонстрували голкіпери обох команд, які не дозволили змінити рахунок.

Ото ж перемога гостей з мінімальним рахунком, яка ще не гарантує їм  прохід у півфінал. А все вирішить друга гра, яка знову стане справжньою «битвою» двох амбітних команд.

 Кращі гравці – Олександр Корнійчук – Іван Сидорук