Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

В районному дербі ФК «Гірка Полонка» – ФК «Ратнів», фаворитом з огляду на турнірні здобутки виступав колектив, який географічно знаходиться  вище за течією річки Чорногузки, що несе свої води через сусідні однойменні населені пункти. Футзалісти з Ратніва напередодні зіграли пропущений поєдинок 9-го туру з FC «Respekt-3», де був зафіксований результат 6:3, що у свою чергу дозволило «червоним» в гарному  настрої прибути на ранковий матч в СК ВНУ, опанувавши зручне місце в турнірній таблиці Четвертого дивізіону. Опонентам для попадання в  сітку плей-офф в 10-му турі втрачати очки було не рекомендовано, але сусіду-супернику на це було байдуже.

Вже у дебюті досвідченому Сергію Гомону кілька разів довелося продемонструвати свій хист та виручити свої молодих партнерів у гострих епізодах, створених командою у червоній формі. Подвиги старшого «дядька» спонукали господарів майданчика організувати кілька атак, одна з яких вмістила в себе відразу три потужних удари по воротах із влучанням у каркас. Невикористаний момент за мить підтвердив відомий постулат про не забиваєш ти... Наприкінці 3-ї хвилини Владислав Січковський з ФК «Ратнів» продемонстрував майстер-клас із взяття воріт і рахунок було відкрито.

Спокійний хід чорногузького дербі вибухнув емоціями на останній хвилині, коли небезпечний вихід двох «полонківчан» ціною червоної картки перервав гравець гостей. Проте чисельна перевага дивідендів ФК «Гірка Полонка» не принесла. Більше того, під час контрвипаду Владислав Січковський оформив дубль та подвоїв результат - 0:2.

Жовто-чорні на початку другої половини гри лишнього гравця розіграти так і не зуміли. Проте у рівних складах Артем Радчук влучним пострілом скоротив відставання, а його партнери за мить втратили стовідсоткову нагоду відновити паритет. Невикористаний шанс став злим роком та додав гіркоти від поразки в дербі, що в певній мірі перикликалося із легендарним мерсісайдським протистоянням «Ліверпуль» - «Евертон», хіба що господарів варто було переодягнути в синю форму. Протягом хвилини ратнівець Михайло Скиданюк оформив дубль двома потужними ударами та по суті зняв питання про переможця з порядку денного.

Наприкінці зустрічі за гри з п'ятим польовим у виконанні капітана господарів Леоніда Стащука цифри на табло ще двічі змінилися, зупинившись на результаті 3:5. «Гірка Полонка» до плей-офф не попала, а Ратнів в наступному турі має можливість покращати диспозицію перед стартом Асболютного чемпіонату.

Кращі гравці: Леонід Стащук - Владислав Січковський