Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Напередодні третя, бодай юнацька, команда FC «Respekt» зіграла пропущений поєдинок 9-го туру з ФК «Ратнів», де був зафіксований результат 3:6, що у свою чергу настрою лучанам не додало.

Проте ранкової пори у неділю в  рамках 10-го туру 15-го ювілейного сезону футзальної Волині на «поважних» чекало чергове непросте випробування. До луцького СК ВНУ завітав ФК «Легіон ТГ», який тиждень тому ледь не створив переможну сенсацію в матчі з претендентом на  медалі FC «L.C.», здобувши почесну  нічию 4:4. Цей факт став прямим свідченням того, що кожен із суперників Четвертого дивізіону може дати бій опонентам, не  зважаючи на місце  в турнірній  таблиці. І в  даному  випадку не так вже й важливо було те, що Городищенська команда втратила навіть теоретичні шанси на попадання в  чвертьфінали плей-офф.

 В 90-ті роки популярною зброєю кілерів був пістолет ТТ. А в складі господарів під абревіатурою ТТ приховується тандем досвідчених Андріїв футзалістів в особах Ткачука та Тучкевича. Біля таких виконавців на очах футзальної громади зростає майстерність юнаків. У дебюті гри Микола Дорош майстерно замкнув дальню стійку і рахунок був відкритий - 1:0.

До перерви поважні мали більше нагод збільшити перевагу в гольових здобутках, ніж суперник відновити паритет. І дубль Миколи Дороша наочно підтвердив це спостереження. Проте «легіонери» під завісу тайму гарно розіграли стандарт і Петро Гонтар скоротив відставання до мінімуму - 2:1. За такого рахунку команди пішли на відпочинок.

По перерві гості спробували розвинути успіх та організували низку небезпечних атак, які завершилися невимушеною грою рукою біля своїх воріт одного з лучан. І автор дублю Петро Гонтар з «точки» був бездоганним - 2:2.

За Станіславським, якщо в першій дії вистави на сцені вісить рушниця або інша зброя, то після антракту вона обов'язково має вистрелити. У випадку із звітним поєдинком граючий тренер лучан Андрій Тучкевич безвідмовно, як самозарядний пістолет ТТ, прострелив у ворота команди з Городищенської ТГ і вивів лучан вперед. Гольовий приклад на 18-й хвилині дозволив юнакам з обласного центру через три хвилини збільшити перевагу до двох пунктів, коли передачу від Андрія Тучкевича молодий Павло Панченко перетворив у взяття воріт - 4:2. Контрольний постріл і в «поважних» доля перепустки у чевртьфінали плей-офф залишається у власних руках, даруйте ногах.

Кращі гравці: Микола Дорош - Петро Гонтар