Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

Програму 10-го туру в Четвертому дивізіоні 15-го ювілейного чемпіонату закривав центральний поєдинок та за сумісництвом луцьке дербі FC «L.C.» – «Lime Fit». Обидва амбітних  колективи протягом сезону 2022/2023 на турнірній дистанції ставили перед собою максимальні завдання. «Луцьк-Центр» позаминулого року в цей час у якості бронзового призера звичної Четвертої ліги бився у плей-офф з «ВолиньФамом», а згодом у півфіналі Кубку Мрії поступився «Вадрусу» 3:6. Цього річ на досвідченого турнірного бійця з дещо зміненою назвою чекало випробування у поєдинку з фізично та морально сильним  суперником. Команда представляє популярний фітнес-клуб, що позиціонує себе настпуними словами: «LimeFit – це фітнес-клуб нової хвилі. З нами ви не просто тренуєтесь. Сюди можна прийти займатися всією родиною, посилити ефект тренувань та відчути абсолютний релакс у SPA зоні й знайти однодумців за освіжаючим детокс-коктейлем у фітнес-барі.»

Отже в поєдинку між цими суперниками мало остаточно закритися питання щодо медального заліку в «регулярці», а з тим і привіду для командного бенкету чи то із загадковим для більшості футзалістів детокс-коктейлем (насправді ці напої просто виводять токсини з організму), чи із звичними напоями для  спортсменів-аматорів.

На 4-й хвилині лава запасних «центровиків» гучно підтримала успішну атаку своїх партнерів, яку влучним ударом завершив Роман Юсюк. Емоції та пристрасті завирували на майданчику, що дозволило «лимонно-чорним» зрівняти рахунок, коли Кирило Павловій майстерно розібрався в епізоді. А згодом Олег Гаврилюк вивів номінальних гостей вперед. Проте  цілком справедливим підсумком першої половини стала бойова нічия 2:2. Привідом для бурхливого святкування взяття воріт став гол Веніаміна Кушнірчука, який покарав суперника за гру із п'ятим польовим гравцем.

Постійні підключення голкіпера гостей Дмитра Салія більш  корисними виявилися на початку другого тайму, коли 88-й номер конструктивно відпасував, а Сергій Кашицький вивів «Лайм Фіт» вперед. З цього моменту суперники, як завзяті боксери пішли в обмін ударами. З третьої спроби Роман Юсюк серпанком підловив голкіпера гостей та власним дублем зрівняв рахунок 3:3.

Згодом свій дубль оформлює тренер-інструктор, а за сумісництвом капітан команди Кирило Павловій . У відповідь за мить Віталій Корець дальнім пострілом впритул до стійки вчергове відновив паритет - 4:4. Бойова нічия, що в першу чергу пішла на користь команді «Локі», яка достроково здобула титул віце-чемпіонів Регулярної першості.

Кращі гравці: Роман Юсюк - Кирило Павловій