Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

За підсумками Регулярного чемпіонату у чвертьфіналі ''абсолютки'' у Другій лізі доля звела колективи які зайняли четверте місце - приміський '' Забороль'', та команда яка фінішувала вслід за ними- третій колектив '' Надії''. 
 В чемпіонаті хорівчани зуміли переграти своїх опонентів,  тож хлопці з Забороля прагнули реваншу і були настроєні рішуче та по бойовому. 
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна із сторін цього двобою не поспішала бігти ''вперед з шаблями'' для того щоб оголити захисні ланки. Кожна чекала свого моменту в позиційних атаках і першими вижати в них вдалось заборольнівчанам Сергію Чопу та Петру Кушніру, які протягом однієї хвилини змогли відкрити рахунок у цьому двобої. 
 Звичайно такий холодний душ негативно повпливав на номінальних гостей і команді знадобилось трохи часу для того щоб вирівняти ситуацію.
 Та з плином ігрового часу хлопці з ''Надії'' значно прибавили у активності і змогли за допомогою м'ячів Олега Островського, Назара Хомюка та Романа Лизогуба не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі футзалістів у '' синіх струях''. 
 Рахунок змушував іти ''Забороль'' відіграватись, і на початку тайму команда кинулася великими силами штурмувати ворота суперника, та змогла таки м'ячем Сергія Березюка зробити нічию у поєдинку. Продовжив його гольову ходу Олег Войтюк і вже номінальним господарям прийшлось атакувати щоб знову вирівняти результат. Це призвело до справжньої футзальної заруби де гравці не жаліли ані себе ані суперника намагаючись здобути перевагу на кожному клаптику майданчика.
 Коли здавалося що синьо-червоні вирвуть таки перемогу , гравець ''Надії'' Роман Лизогуб забив суперважливий м'яч і зрівняв рахунок у цій цікавій грі. 
 Кращі гравці: Сергій Березюк - Роман Лизогуб