Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Ще однією грою у Другій лізі чвертьфіналу Абсолютної першості стала зустріч між чемпіоном Регулярного чемпіонату - ''Володимирівка Ветеран'', та команди яка тільки в кінці ''застрибнула в останній вагон ''- хлопців з команди ''Хавест''. У ''регулярці'' володимирівчани впевнено перемогли свого сьогоднішнього опонента, тож у цій грі '' місцеві букмекери'' ставили саме на ветеранів і практично всі були впевнені що саме ця команда вийде у півфінал головних змагань сезону.
 Гра розпочалась з неквапливого розіграшу кожної з команд. Суперники намагалися контролювати м'яч для того щоб потім у швидкій контратаці підловити опонента. Моменти виникали біля воріт обох колективів, та на шляху до омріяного голу ставав ''китайський мур''у вигляді захисників та воротарів кожної із сторін протистояння. 
 Коли здавалося що перша половина так ''на сухо '' і закінчиться ,гравці - суперники Олександр Згоранець та Михайло Сомик обмінялися м'ячами і на перерву команди пішли як кажуть ''при своїх''. 
 Початок другої половини став точним відзеркаленням першого тайму - такий же контроль над м'ячем кожної з команд, з намаганням підловити опонента на помилці. Першим використав це ''хавестівець'' Вадим Остапчук , який потужним ударом знову вивів свій колектив вперед, на що практично одразу відповів Петро Шелест і поєдинок заграв новими "яскравими футзальними фарбами''. Значно активніше заграли суперники в кінці тайму, намагаючись будь що вирвати перемогу. За чотири хвилини до закінчення гри Максим Малаховський з ''Хавеста'' зумів головою забити красень - м'яч.
Коли здавалося що поєдинок закінчиться з дещо несподіваним результатом , Ігор Заболотний зумів зрівняти рахунок, а на останній секунді!!! Петро Шелест зумів вирвати перемогу для своєї команди.
Кращі гравці: Михайло Сомик - Максим Малаховський.