Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була ''зустріч Давида та Голіафа''. Якщо ''грифонівці'' впевнено стали чемпіонами Регулярного чемпіонату ще за два тури до його закінчення, то хлопцям з Мильська довелось добре ''попітніти'' щоб потрапити у чвертьфінал ''абсолютки'' і вирішити це завдання команді вдалося лише в останньому турі, обігравши юні дарування з команди ''Татрафан''.
 В чемпіонаті команди зустрічались у другому турі де ФК ''Грифон'' переміг , тож і в сьогоднішній грі колектив мав надію на такий же позитивний для себе результат. 
 Гра розпочалась з швидкого м'яча мильськівчанина Віталія Грушовця, на що практично одразу відповів Микола Поліщук і поєдинок пішов на зустрічних курсах де кожна зі сторін протистояння намагалась досягти переваги для себе. 
 Моментів було предостатньо, та використати  це зумів лише ''грифонівець'' Костянтин Яценко який зумів влучно пробити по воротах суперника і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі синьо - жовтих.
 Такий перебіг подій точно не влаштовував номінальних гостей, і друга половина розпочалась з їхніх атак, та намаганням команди зрівняти рахунок, що вони зуміли таки зробити зусиллями Дмитра Іванова.
 Після цього розпочалась справжня футзальна заруба, де кожна зі сторін цього двобою намагалась перехилити шальки терезів на свою користь. Всередині тайму команди знову обмінюються м'ячами,й авторами яких стали Василь Войтюк, Віталій Грушовець, Руслан Бродовський та Олександр Фіщук і градус поєдинку досягнув свого апогею. Та як не намагалися команди вирвати перемогу, зробити цього їм так і не вдалося. Отже, бойова нічия, яка переносить все саме цікаве на другу гру цього протистояння.
 Кращі гравці: Василь Войтюк - Олександр Фіщук