Гра


2: 2

Удари по воротах:

31
:
13

Удари у рамку воріт:

17
:
6

Сейви:

2
:
10

Фоли:

1
:
5

Літвінчук Леонід/Кірепко Анатолій/Журибіда Віктор




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались ''бронзовий '' призер Третьої ліги Регулярного чемпіонату - команда ''Вайт Бенд'' та колектив який за його підсумками зумів зайняти шосту позицію - ''Ветеран'' Струмівка.
 Суперники ще не встигли забути гру останнього туру ''регулярки'' де вони зіграли між собою у бойову нічию , а доля знову надала їм можливість зустрітись у двобої за звання Абсолютного чемпіона свого дивізіону.
 Поєдинок розпочався досить активно. Кожна з команд намагалася одразу окреслити свою перевагу забитим м'ячем, для того щоб потім більш комфортно себе почувати . Та пролітали хвилини гри. ''Шкіряний'' літав по стійках воріт, по штрафній , по ногах та тілах воротарів і захисників , але вперто не хотів пересікати стрічку воріт жодної із сторін цього протистояння. Як не намагалися суперники забити м'яч, зробити це у першій половині їм так і не вдалося.
 Нічого не помінялось і на початку другої половини. Така ж 
 бойова гра з масою єдиноборств і намаганням команд щось поміняти на табло спорткомплексу ВНУ, на якому сиротливі нулі довго не змінювались на інші цифри. 
 Та рано чи пізно це мало закінчитися. Всередині тайму ''вайтбендівець'' Роман Ярмолюк зумів таки пробити воротаря суперника і його команда вийшла вперед. Це ще більше підлило оливи у вогонь, і градус гри досягнув апогею, коли струмівчанин Андрій Федончук зрівняв рахунок на що практично одразу відповів Сергій Секунда.
Здавалося що сьогодні номінальні господарі таки вирвуть перемогу. Та проти такого результату був Олександр Анцибор, якому вдалося в самому кінці гри зрівняти таки рахунок і питання переможця цього двоматчевого протистояння перенести на слідуючий вирішальний матч .
Кращі гравці: Роман Ярмолюк - Андрій Карасійчук