Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Кірепко/Ройко




Про гру:

З огляду на турнірну таблицю можна зробити припущення щодо переможця цього матчу. Думаю "Волинь 11" всіма силами буде триматися за своє лідерство, адже, певно, немає команди, яка хотіла б "злетіти" з третьої сходинки до низу. 

На восьмій хвилині першого тайму Денис Бернадський після численних спроб забити, таки це зробив. Зайшовши з правого флангу він знайшов слабке місце "Волині 11" і зробив удар. Дві хвилини до закінчення тайму й команда "білих", оговтавшись, почала робити успіхи. Спочатку гол Романа Киричука завдяки передачі Владислава Петрова, а далі хлопці помінялися місцями і другий м'яч у ворота "Любарта" забив вже Владислав, за допомогою пасу Романа. Тайм завершився рахунком 2:1 на користь "білих".

Рахунок став рівним вже на п'ятій хвилині другого тайму. Станіслав Орел забив другий м'яч у ворота "Волині 11" і не зупинився на цьому, пробивши й третій гол.

За п'ять хвилин до кінця тайму гра настільки загострилася, що її можна було назвати шаленою. Отож, послідовність така: спочатку гол Матвія Дигалевича, вихованця "Любарта". Хлопець чітко і з неабиякою силою пробив у ворота "Волині11". Далі була бійка, а отже дві червоні картки. Отримали їх Денис Бернадський та Роман Киричук. Як сказав один з арбітрів: "Оце справді була бійка". Наступною подією став гол "Волині 11". Забив Дмитро Круковець. Рівним рахунок зробив Назар Ярош. Юнак забив на останніх секундах гри. Та на цих подіях "шалена" гра не закінчилася. Після фінальної сирени до хронометриста прийшли батьки гравців "Волині 11". Розв'язалася сварка щодо неправильності часу гри. Та вона закінчилася так само швидко, як і почалася. Батьків вивели з трибун.

Матч закінчився рівним рахунком, а кращими гравцями обрали Владислава Петрова та Станіслава Орла.