Гра


2: 4

Про гру:

На виїзний поєдинок до столиці волинських залізничників з місцевим клубом «Вокар-Аперкот» луцький «Любарт» прибув із титулом діючого віце-чемпіона Львівщини. Напередодні підопічні Назара Бугайчука у місті Лева отримали комплект срібних нагород та пам’ятний кубок Суперліги сусідньої області, де «князі» поза конкурсом до останньої миті боролися за чемпіонство. Проте, колектив «Nice Guys» на чолі з добре відомим волинським любителям футзалу граючим тренером Євгеном Москвіним на три пункти випередила лучан.

Не складаються відносини «замконосців» із львівськими виконавцями в Суперлізі Волині ювілейного 15-го чемпіонату області, де луцький володар чемпіонського титулу Першої ліги України цього річ веде золоту битву із хорівською «Надією», кольори якої захищають представники сусідньої області. Але на відміну від фінішувавшого турніру в неформальній столиці Західної України, на Волині попереду ще п’ять турів, в яких конкуренти не планують втрачати очок. В суботу земляки «князів» з місцевого «Динамо» дали бій лідеру першості, але в підсумку мінімально поступилися 1:2. Тому, перед виходом на майданчик ковельської ДЮСШ лучани не мали шансів на помилку за умови відставання на 8 пунктів.

Забігаючи наперед, слід зазначити, що звичний інтервал в 5 залікових балів зберігся в турнірній таблиці за підсумками 10-го звітного туру.

Титулований ковельський клуб перед недільним поєдинком з одним із лідерів Суперліги мав непогані шанси зачепитися за медальний залік в ювілейному сезоні у разі перемоги над ФК «Любарт». Проте, підопічні Назара Бугайчука не бажали радувати місцевих вболівальників і вже в першій половині гри протягом двох з половиню хвилин організували гольовий флеш-моб, в якому Владислав Сизик, Олександр Сименко та Ігор Тимців заклали фундамент майбутньої перемоги. На футзальний аперкот, попри тавтологію, «аперкотівець» Андрій Лукашук на 13-й хвилині відповів своїм влучним ударом, але в цілому це не врятувало господарів.

В середині другого тайму гол Олексія Федчука лише підсолодив гіркоту поразки, адже четвертий гол «Любарта» ще на 19-й хвилині забив Богдан Мізюк, який в чвертьфінальній битві за Кубок Волині зрівняв рахунок та дозволив «князям» оформити перепустку до наступного етапу змагань в серії післяматчевих пенальті. Підсумок поєдинку залишив без змін диспозицію в чемпіонській гонці, а ковельчанам, аби зачепитися за бронзу Суперліги доведеться добряче попахати, аби спробувати випередити діючого чемпіона Волині «ТТІ Нововолинськ», який в 10-му турі переграв «Теремно Хліб» 4:1.

Кращі гравці: Віталій Кашуба – Богдан Мізюк