Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Попко Максим/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після феєричних 10:1 на користь «Куражу» у першій зустрічі, «Локомотиву» лишалося грати виключно за власний престиж. Звітний поєдинок розпочався так, ніби між матчами не було ніякої тижневої перерви, «червоно-чорні» розпочали з центру майданчика, кількома пасами розтягли захист, вивели на ударну позицію Богдана Гладуна і той потужним ударом відкрив рахунок вже на 16-й секунді. «Локомотив» одразу ж випустив п’ятого польового гравця і на майданчику розпочалося яскраве шоу в бразильському стилі. Відігралися господарі швидко і ефектно. Андрій Брись, залишений захистом гостей неподалік карного майданчика першим дотиком прийняв довгу передачу, другим перекинув м’яч зручніше і розвернувся до воріт, а третім зльоту увігнав кулю під поперечку. Цукерочка, а не гол! Колективи продовжили в тому ж дусі і невдовзі знов обмінялися голами – Олександр Гезун та Дмитро Бабенко вдало завершили контратаки. «Локомотив» явно був у своїй стихії, тому виглядав дещо переконливіше і незабаром підтвердив це голами Олександра Гезуна та Олександра Друкачука. 4:2 це ще не заявка, але тривожний дзвіночок і досвідчені гравці «Куражу» вирішили заспокоїти гру. Це подіяло, моментів біля воріт гостей поменшало, поступово гра ківерчан дещо розладналася, а перед самою перервою «смугасті» завдали свого удару, точніше одразу двох влучних ударів у виконанні Богдана Гладуна.

У другому таймі ігровою перевагою вже міцно заволодів «Кураж». І хоча господарі частенько підключали до атак п’ятого гравця, але від тої гостроти, що була до перерви не лишилося й сліду. Гості ж помилки суперника використовували доволі ефективно і відзначилися ще двічі, голи на рахунку Богдана Гладуна і Назарія Стебельського. Втім, останнє слово таки було за «Локомотивом», на заключних хвилинах Орест Оришкевич встановив остаточний рахунок 5:6.

Таким чином, «Кураж» впевнено крокує до півфіналу, де йому протистоятиме «Надія-2», а яскравий «Локомотив» завершує боротьбу за головний трофей, втім сезон для ківерчан, ще не закінчено, попереду півфінал Кубку АМФВ.

Кращі гравці: Олександр Гезун – Богдан Гладун