Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Володимир/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Ця пара була єдиною в Першій лізі, де після першого матчу ще зберігалася інтрига. Два голи, забиті «камазівцями» наприкінці крайньої зустрічі віщували їм кращі шанси на вихід до півфіналу, але ними ще треба було правильно скористатися. Вже з перших хвилин матчу стало зрозумілим, що він буде до болю схожим на попередній, «Камаз-Агро» віддав ініціативу супернику та зосередився на непроникності своїх захисних побудов і проведенні разючих контратак за першої ліпшої нагоди. Неоригінально, проте надійно і дієво. А змушений відігруватися «Індастріал Вест» просто не мав іншого вибору, як шукати щастя поблизу чужих воріт. Так, «біло-зелені» змогли додати своєму складу глибини, чого явно бракувало у першій зустрічі. Так, вони з перших же хвилин пішли на завзятий штурм воріт Івана Левчука. Але результату це все не приносило. Острожецький колектив діяв у захисті злагоджено, самовіддано та надійно, а удари з далеких дистанцій або були занадто неточними, або ставали легкою здобиччю голкіпера. До того ж, вже одна з перших контратак гостей завершилась голом – Ілля Коваль випередив свого опонента і проштовхнув м’яч у сітку. А на 6-й хвилині той же Коваль забиває вдруге і ще більше ускладнює завдання господарям. До їх честі, вони й не думали опускати руки і наприкінці тайму Дмитро Рябіїк після скидки Олега Василюка потужно пробив у дальню «дев’ятку». Та невгамовний Ілля Коваль перед самою перервою відзначився ще раз і рахунок 1:3 вже був схожий на вирок для «індустріальних».

Другий тайм став логічним продовженням першого, господарі намагалися проломитися через мур, але матеріал цього муру виявився занадто міцним. Весь тайм «Індастріал Вест» атакував уп’ятьох, але так і не зміг забити бодай ще раз. Натомість, герой зустрічі у складі «Камаз-Агро» Ілля Коваль довів свій бомбардирський доробок у цій зустрічі до чотирьох голів.

Отож, завдяки правильно обраній (і реалізованій) стратегії «Камаз-Агро» проходить до півфіналу, де зустрінеться з надпотужним млинівським «Атлетіком», а «Індастріал Вест» не зумів зіграти «по супернику» і завершує свій похід за званням Абсолютного чемпіона.

Кращі гравці: Дмитро Рябіїк – Ілля Коваль