Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

 Це був матч-відповідь 1-го етапу плей-офф серед команд Вищої ліги. Минулого ігрового вік-енду друга команда Надії здобула непросту перемогу, забивши два сухі  м'ячі агроматівцям, а тому легкого виходу в півфінал жодна з команд не очікувала. Перед початком зустрічі  делегат матчу провів нагородження гравців та представників команди Надія-2   кубком  за зайняте 2-місце в "регулярці" серед команд Вищої ліги та срібними медалями.Гравці з цікавістю робили фотосесію з красивим  та оригінальним кубком, а також довго милувались сучасними дизайнерськими медалями віце-чемпіонів Регулярного чемпіонату. Звичайно, що гарного настрою команді ця подія додала, але можливо розслабила гравців блакитно-синіх в ігровому плані, так як не дуже клеїлись у них тактичні схеми в дебюті матчу. Агроматівці ж навпаки були дуже рішуче та по-бойовому налаштовані з перших стартових  секунд. Дуже багато боротьби точилося в 1-й половині поєдинку, гра була дуже щільною, але не грубою, по-справжньому гольових моментів було досить обмаль, удари в ствір воріт завдавались здебільшого з середньої та далекої відстані, але бездоганно діяли в рамці голкіпери обох команд ---- Валентин Рижук і Дмитро Харченко. Саме їх надійна гра забезпечила скучні нулі до перерви на електронному табло  ОДЮСШ. 
   В 2-таймі малюнок гри особливо не помінявся, але все ж слід відзначити ще більший тиск і більше гостроти в атаках зі сторони салатових, які казалось от-от розпечатають ворота гостей. Але лише всередині тайму агроматівці відкрили рахунок.Це трапилось після стрімкого рейду Тараса Завадовича правим флангом атаки, його потужного удару з гострого кута, на який зреагував воротар Надії-2, але не зумів м'яч зафіксувати і той після серії рикошетів та заблокованих ударів все ж опинився в сітці воріт гостей. Точніше, не в сітці, так як захисники вибили  "круглястого" з воріт в повітрі, але арбітр зустрічі Олександр Леончук знаходився поряд з ігровим епізодом і чітко зафіксував взяття воріт. Окрилені успіхом господарі, продовжують шалений тиск, не озираючись на власні ворота.За кілька хвилин вони заробляють аут на половині суперника і беруть тайм-аут, щоб перевести дух і зібратись силами для фінішного спурту. І майже одразу після цієї планової паузи одному з героїв-організаторів дебютного голу в цьому матчі Тарасу Завадовичу вдається точний і сильний удар низом, після якого рахунок по сумі двох матчів зрівнявся 2:2!!! Чуть більше трьох хвилин до фінальної сирени.....невже все вирішиться в післяматчевій серії пенальті??? Та жодна з команд і не думає сушити гру і надіятись на   футзальну лотерею, команди відповідають атакою на атаку одна одній. Зрештою, коли електронне табло відсвічувало вже останню хвилину цього інтригуючого матчу, фортуна все-таки була більше прихильною до команди з Хоріва. Дмитро Харченко  перервав атаку Агромату у власному воротарському, впевнено розпочав контратаку своєї команди, віддав вліво на Віталія Марчука, за мить отримав пас у відповідь і невідпорно пробив у  "дев'ять"  із вбивчої позиції----шансів спасти свою команду в Валентина Рижука не було. Залишалось ще 52сек гри, але рахунок більше не змінювався.
    Отож  2:1, трудова перемога Агромату, яка більше з присмаком поразки, а в півфіналі за Абсолютного чемпіона Вищої ліги ми побачимо НАДІЮ-2.
Кращі  гравці:Завадович Тарас - Харченко  Дмитро