Гра


3: 2

Удари по воротах:

17
:
22

Удари у рамку воріт:

8
:
10

Сейви:

8
:
5

Фоли:

9
:
6

Максимов Дмитро/Мищук Анатолій/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Голоскоков Сергій




Про гру:

На фарт чи не на фарт «White Band» отримав бронзові нагороди Регулярної першості 15-го ювілейного чемпіонату Волині у Третьому дивізіоні після передматчевої розминки, мав дати відповідь результат другого матчу чвертьфіналу плів-офф з непоступливим ФК «Ветеран Струмівка». В першій зустрічі недільної давнини представники східної окраїни обласного центру розписали бойову нічию 2:2 з фаворитом пари та відклали питання щодо півфіналу до суботи 11 березня, коли в СК ВНУ у чергове зійшлися претенденти на звання абсолютних чемпіонів Волині.

З гарним настроєм, не зважаючи на похмуру дощову погоду, представники кріптовалютного бренду зі стартовим сигналом рефері пішли вперед. Але перший небезпечний момент створили господарі майданчика, перевіривши голкіпера біло-чорних. Проте рахунок на 3-й хвилині відкрили гравці «White Band». На п’ятачку воріт опонентів самим розторопним виявився Владислав Марценюк. На табло це відобразилося у вигляді котировок 0:1.

Відповідь «ветеранів» в середині першого тайму завершилася гострим, але не гольовими епізодом, коли «селект» влучив замість дальнього кута рамки у стійку воріт.

Спроба підвищити курсові ставки з боку гостей виявилася успішною на 10-й хвилині. Постріл низом у дальній кут у виконанні Володимира Тачинського був не тільки ефектним, але й ефективним.

Лише після цього футзалістам із Струмівки вдалося віддзеркалити взяття воріт. Подібний гольовий трюк продемонстрував Ілля Януль, коли до завершення першої половини гри лишалося пів хвилини. Після третьої частини двораундового протистояння мінімальна перевага бронзових призерів зменшилася до одного пункту - 2:3 (4:5).

Справжнім героєм останньої чверті плей-офф став Роман Миколайчук, який менше ніж за півтори хвилини встиг відзначитися двічі і вивести ФК «Ветеран» уперед 3:2.

Хвиля емоцій захлеснула глядачів та учасників другого чвертьфінального матчу Третього дивізіону, де за право зіграти в півфіналі «абсолюти» виборювали гідні суперники. Футзальні пристрасті вирували на кожній ділянці майданчика СК ВНУ. Із зменшенням ігрового часу нервова напруга зростала, як і кількість гострих моментів.

«White Band» з усіх сил намагався збільшити темп та тиск на ворота опонентів, а темно-сині робили ставку на контрвипади. За хвилину до фінального свистка господарі набрали критичної кількості фолів і за 20 секунд сфолили вшосте. Шанс зрівняти рахунок з дабл-пенальті та перевести гру у серію післяматчевих пенальті виявився невдалим та фатальним. «Селект» після потужного удару одного з бомбардирів гостей влучив у поперечину. Ще кілька секунд навали і сирена сповістила про те, що в 1/2 фіналу крокують «ветерани» із Струмівки. Мабуть медалі перед матчем були таки не на фарт.

Кращі гравці: Михайло Стаднійчук - Дмитро Кутецький