Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Голоскоков Сергій




Про гру:

Достроковий чемпіон Четвертої ліги 15-го ювілейного чемпіонату Волині колектив Волинського національного університету на матч із ФК «Ратнів» виходив як на тренування із підвищеною відповідальністю. Турнірне завдання на першому етапі обласної першості студенти виконали на відмінно, здобувши перший титул в сезоні 2022/2023. І у матчі останнього 11-го туру могли дозволити собі розслабитися, хоча наставник лучан Роман Іваницький однозначно ставить перед своїми підопічними задачу-максимум – виграти всі без виключення заплановані поєдинки, аби підвищити поточний Рейтинг та наступного сезону навести шороху в дивізіоні класом вище. Виходячи з цього перед ФК «Ратнів», який забезпечив собі участь в чвертьфіналах плей-офф Абсолютного чемпіонату, постало надзвичайно важке, але доволі почесне завдання, відібрати бодай три очки у записного фаворита першості.

Дві хвилини та 20 секунд знадобилося діючим чемпіонам «регулярки» аби вийти вперед. Вертикальну атаку точним ударом завершив кращий гравець матчу Владислав Сіжук..

«Червоні» доклали чимало зусиль задля відновлення паритету, але академічна комбінація підопічних Романа Іваницького за участю пасувальника Максима  Пивоварчука та автора голу Богдана Савича звела нанівець старання ФК «Ратнів» - 2:0.

Лише за півтори хвилини до перерви вихід на майданчик Віталія Василюка відновив інтригу у протистоянні, коли 15-й номер гостей майстерно скористався передачею з правого флангу від Вадима Будянського. За рахунку 2:1 команди пішли на відпочинок.

Після відновлення ігрового процесу справжніх в усіх сенсах господарів майданчика «ВНУшників» суперник ФК «Ратнів» заставив добряче понервувати активними діями біля воріт Олексія Кривчука, якому довелося підтверджувати свій воротарський фах. Кілька разів вдалі підкати студентів дозволили команді провідного Виша завадити агресивному наступу гостей.

Загалом футзалісти Ратніва виглядали більш вмотивовані до перемоги, але так і не зуміли зіпсувати стовідсотковий результат ВНУ в справі набору турнірних очок.

Кращі гравці: Владислав Сіжук - Артем Лясковський