Гра


2: 7

Удари по воротах:

14
:
25

Удари у рамку воріт:

9
:
18

Сейви:

11
:
7

Фоли:

4
:
4

Кірепко Анатолій/Шульгач Андрій/Ярмольська Яна




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Волинець Юрій




Про гру:

 

Гра несла велике значення в плані визначення бронзового призера Четвертої ліги регулярної ювілейної першості, адже у разі успіху гості обходили на 1 пункт «Lime Fit», який вже завершив 11 тур і чекав результату цієї гри, перебуваючи на 3 місці, а господарі, у разі успіху піднімалися на 2 пункти вище у турнірній таблиці, у заповітну вісімку.

Враховуючи на такий розклад команди почали гру без розвідки. На високих швидкостях.

Поступово гості більше володіють м’ячем і створюють ряд небезпечних моментів. В одному з них, «закрутивши» голови захисту господарів у штрафному майданчику, Веніамін Кушнірук ударом в нижній кут відкрив рахунок.

Згодом Андрій Гапонюк міг подвоїти рахунок, але Роман Зінчук зіграв відмінно. Ще за якусь мить Сергій Баранов перевірив на міць штангу господарів.

Господарі, граючи від оборони, витримали натиск гостей, а в одній з нечисленних атак розіграли швидку контратаку і Владислав Комарецький зрівняв рахунок.

Після забитого голу гра активізувалася і окрилені успіхом, ініціативою володіли господарі. Проте гості не та команда, яка так швидко опустить «ноги». Вони шукали шляхи до взяття воріт і під завісу тайму Сергій Баранов потужним пострілом з-за меж карного майданчика, виводить гостей вперед.

Після голу характер гри змінився і вже гості домінували на майданчику. Завдяки частим замінам, вони підтримували високий темп гри і гостро атакували з флангів. І така тактика принесла їм успіх. Комбінація Щербатюк – Барабін на останній хвилині тайму завершилася взяттям воріт втретє.

На більше команди до кінця тайму не спромоглися.

Другий тайм команди розпочали в середньому темпі, почергово погрожуючи воротам суперників, шукаючи слушного моменту для взяття воріт.

І першим вдалося це зробити гостям. Барабін асистував на Гапонюка і рахунок 1:4.

Господарі в одній з контратак скоротили розрив. Відзначився Богдан Цимбалов. Ще за мить Іван Сугак міг відзначитися, але м’яч влучив у поперечину.

Гра набирала обертів. Адже жодну з команд не влаштовує такий результат. Віталій Корець і Роман Юсюк дальніми ударами перевіряють на міцність Володимира Новака, який з’явився у другому таймі. В свою чергу Ігор Хімейчук несе загрозу воротам гостей. Але безрезультатно, воротарі грають надійно.

Кінцівка гри пройшла за гостями, які відзначилися ще тричі, незважаючи на те, що господарі заграли в 5 польових, щоб переломити хід гри. Автором голів у гостей став Віталій Корець, який відзначився хет-триком.

Ото ж, переконлива «бронзова» перемога FC L.C., а господарі у підсумку на 10 сходинці.

 Кращі гравці – Богдан Цимбалов - Віталій Корець