Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

У першому півфіналі плей-офф Абсолютного чемпіонату в Третій лізі 15-го ювілейного чемпіонату Волині турнірна доля звела п’яту та шосту команду дивізіону за підсумками «регулярки». В першому раунді турнірних випробувань ще на стадії 1/4-ї  ФК «Дубнівська» двічі розібрався із земляками з другої команди клубу «Термено Хліб». Після мінімальної перемоги в стартовій зустрічі «абсолютки» 3:2, футзалісти з східної магістралі обласного центру переконливо здолали «хлібопіків» 6:1 у матчі-відповіді. А «Ветеран Струмівка» в драматичному двобої з бронзовим призером «Вайтбенд» вирвав право зіграти в півфіналі – 2:2 та 3:2, проявивши справжній бійцівський характер.

На першому етапі змагань у 7-му турі першості 22 січня ФК «Дубнівська» переграв нинішнього суперника з рахунком  4:1, а тому вважався фаворитом у протистоянні.

Важко було надати перевагу жодному із суперників, котрі з величезним бажанням долучилися до ігрового процесу. «Гойдалки» від воріт до воріт тривали в режимі нон-стоп, а «селект», як скажена куля метушився в «акваріумі» ОДЮСШ. Перераховувати гострі моменти поєдинку, де жоден із суперників не хотів поступатися, а мріяв лише про перемогу справа невдячна. Тому зосередимося на першому взятті воріт, що сталося за кілька хвилин до перерви. 

Вдалий прохід через центральну зону дубнівського гравця Олега Равського завершився вбивчо точним ударом впритул із стійкою. Голкіперу не вистачило кількох сантиметрів для приборкання м'яча. Рахунок 1:0 став підсумком першого тайму луцького дербі.

Дебютна частина другого тайму відбувалася за територіальною перевагою номінальних гостей, які на певний термін притисли суперника до власних воріт, перевіривши воротарський фах Анатолія Довгуна. Голкіпер кілька разів виручив команду в гольових моментах, як і його колега у стані опонентів Андрій Карасійчук. Проте, без голів друга частина битви не залишилася. У стані гостей самий молодий з «ветеранів» Ілля Януль таки пробив захисні редути земляків-опонентів. Але менше ніж за хвилину вдала комбінація вдалася гравцям ФК «Дубнівська». Точним пасом від кращого гравця матчу Олега Равського скористався Андрій Чернов і рахунок став 2:1. Перемога в першому раунді за господарями. За тиждень чергове побачення та остаточна «розборка» між непоступливими суперниками.

Кращі гравці: Олег Равський - Федончук Андрій