Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

У першому півфіналі плей-офф Абсолютного чемпіонату в Четвертій лізі 15-го ювілейного чемпіонату Волині турнірна доля звела віце-чемпіона та п’яту команду дивізіону за підсумками «регулярки». Луцький «Vadrus» в першому раунді турнірних випробувань ще на стадії 1/4-ї  двічі розібрався із земляками з другої команди клубу «Респект». Після мінімальної перемоги в стартовій зустрічі «абсолютки» 3:2, футзалісти з обласного центру переконливо здолали «поважних» 6:3 у матчі-відповіді. А «Надія-3» в драматичному двобої з АСК «Забороль» вирвав право зіграти в півфіналі лише у серії післяматчевих пенальті після 4:4 та 3:3 в основний час насичених подіями поєдинків, проявивши справжній бійцівський характер.

На першому етапі змагань у 6-му турі першості 14 січня «Vadrus»  переграв підопічних  Віктора Ревка з рахунком  5:1, а тому вважався фаворитом у протистоянні.

Відсутність відразу двох дискваліфікованих гравців у складі «взуттєвиків» особливо в знаки не далася. Срібний призер з дебютних хвилин вирішив грати першим номером, шукаючи свого щастя у наступі. Гості ж з Хоріва робили ставку на контрвипади. 

Певний час мовчала потужна гармата імені Василя Лойко, але згодом «надійному» голкіперу Олексію Вербицькому довелося доказувати відповідність до назви своєї команди. Не лишала «Надія-3» без роботи і Сергія Гузоватого, який працював у рамці лучан.

Коли здавалося, що у віртуальному змаганні між польовими гравцями та воротарями верх беруть останні, стався гол. Лучани розкреслили швидку комбінацію, що завершилася пасом Андрія Кальчика на убойну позицію, де Олександр Якимчук не мав права схибити. 1:0 у рахунку повів «Vadrus». За мінімальної переваги господарів суперники пішли на відпочинок.

Після відновлення ігрового процесу опоненти продовжили обмін стратегіями для досягнення позитивного результату - виходу до фіналу Абсолютного чемпіонату Волині в Другому дивізіоні. В кожному епізоді футзалісти працювали з максимальним драйвом.

В обміні небезпечними моментами головної мети гри на 25-й хвилині досягнув Олександр Дудар, забивши необхідний хорівській команді гол. Паритет було відновлено. Емоцій додалося. А ось із взяттям воріт на майданчику ОДЮСШ було не дуже, поки не спрацювала анонсована у першому акті дійства гармата Лойко - 2:1. Фаворит таки досягнув мінімальної переваги за тиждень до повторного побачення, в якому все і визначиться.

Кращі гравці: Василь Лойко  - Назар Хомюк