Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 До звітного протистояння команди підійшли,  будучи сусідами по турнірній таблиці, але таке сусідство  зовсім не тішило ні гравців обох суперників, ні їх вболівальників. Чому?  Відповідь на це питання випливає сама собою--- досить лише заглянути в 

ту ж таки турнірну таблицю Суперліги.  Підопічні Юрія Волошина, маючи в своєму активі дві перемоги, решту поєдинків програли і розташувались на передостанній сходинці. Якось не заладився 15-й ЮВІЛЕЙНИЙ у ВОТРАНСУ, незважаючи на надпотужну заявку гравців, де дійсно присутніми є всі і все, а саме ---- юність, молодість, досвід і досвідчені ветерани. На жаль через травми та різні суб'єктивні причини ми дуже рідко бачили найкращу версію  "вотрансівців" у нинішньому розіграші, а на лаві для запасних у переважній більшості матчів у перевізників знаходились 1-2 гравці.
    Команда  "Теремно Хліб" після 11-туру знаходилась на один щабель вище своїх опонентів. В підопічних Олександра Антонюка теж не зовсім рівним та успішним вийшов цей сезон, хоча почали пекарі його дуже потужно і за втраченими очками після кількох стартових турів поступались лише лідеру----хорівській НАДІЇ. Але ближче до середини  "регулярки" та в 2-колі колектив з Теремного трохи збавив оберти, а тому й значно опустився в турнірній таблиці. Але в команди ще буде шанс занести собі в переможний актив цей сезон, адже вона є однією з  "четвірки"  півфіналістів  у розіграші  Кубка  Волині. 
   Але перейдемо до сьогоднішнього  матчу----так, ніби вже немає в обох суперників особливих турнірних планів та амбіцій в нинішньому розіграші, але деяка принциповість у цій зустрічі безумовно була. Адже більшість вболівальників пам'ятали, як в кінці минулого року в матчі 1-кола "хлібобулочники" вщент розбили своїх опонентів на паркеті, відгрузивши їм 8-сухих м'ячів. А тому, незважаючи на традиційний кадровий голод, гравці Вотрансу прагнули будь-що реабілітуватись за прикру поразку. Павло Рибковський в якості граючого тренера чудово налаштував своїх товаришів на справжню битву і, забігаючи наперед, скажу, що вона їм дійсно вдалася. В 1-таймі господарі  де-що поступались за гольовими  моментами команді гостей, але кілька хороших нагод, щоб відкрити рахунок, вони створили. Але спочатку Валентин Кривицький  не використав свій шанс, а згодом Святослав Біскуб обікрав Михайла Байбулу та зненацька пробив повз Андрія Янчука ----на щастя останнього виручила стійка. Червоно-жовті створили набагато більше попереду, але як завжди  Василь Ярошик був на висоті  в рамці воріт. Спочатку після обіграшу в  "стінку" Дмитро Максимчук пробивав сходу в ближню  "9-ку", а за хвилину після розіграшу штрафного Роман Кузьмич відкотив під удар Байбулі і Михайло потужно пробив під поперечку. Це все були дальні постріли, а з ближньої відстані пильність кіпера транспортників перевіряв уже згадуваний Кузьмич, але до перерви на табло залишились два нулики. 
   В 2-таймі продовжувався схожий сценарій, гості більше тримали м'яч і комбінували, а гравці в сірих футболках хоча й мали менший процент володіння, але за гостротою моментів та ударами по воротах нічим не поступались своїм візаві. Важко було  "вотрансівцям", але вони, зібравши волю в кулак, віддавали всі сили на паркеті і саме вони відкрили рахунок у матчі. Всередині 2-тайму  активний Святослав Біскуб протягнув м'яч зі своєї половини та проштовхнув вправо на Юрія Борецького-----Андрій Янчук вийшов з воріт назустріч нападнику суперника, так як захисники пекарів тут провалились, але 22-номер господарів дуже холоднокровно та технічно підробив  "кулястого"  і  елегантно відправив його верхом у ближній кут воріт.  Після цього емоції на майданчику накалялись дедалі більше з кожною хвилиною, а тому посипалась ціла череда жовтих карток, які в кінцівці зустрічі ще й 
   "почервоніли"!!! Але перед цим був неоднозначний епізод, коли на 27-хв теремнівці зрівняли рахунок. Валентин Кривицький перехопив м'яч у власному воротарському майданчику та розпочинав контратаку Вотрансу, поблизу центрального кола майданчика його наздогнав Максим Герасимук та вибив м'яч в контактній боротьбі з суперником ----23-й номер  "сірих" опинився на паркеті, але арбітр не вгледів в цьому епізоді жодного порушення і тому пішла миттєва зворотня  "контра"----Дмитро Бурковський виложив точний пас на Романа Воробея, а той не залишив шансів Василю Ярошику, забивши низом в ближній кут. Ще за хвилину Михайло Байбула вдруге перевірив міцність поперечки ----на цей раз протилежних воріт. Справжній бойок і інтрига до фінальної сирени, а в підсумку, напевно, справедлива нічия 1:1.
Кращі гравці: Борецький  Юрій - Байбула  Михайло