Гра


-3-: +3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

На жаль доводиться писати звіт про матч, який не відбувся. За достовірною інформацією в команди  МФК Хорів виникли об'єктивні кадрові проблеми і вони не змогли зібрати бодай стартову п'ятірку гравців, а виходити на матч Суперліги в меншості є абсолютно безперспективно з точки зору позитивного результату. А тут ще й суперник - поточний лідер волинської Суперліги та їх найпринциповіший опонент на паркеті.Звичайно також дуже жаль справжніх гурманів класичного футзалу, які жадали подивитись чергове хорівське  "ель-класіко".
   Нинішній сезон для смугастих не можна рахувати вдалим, особливо враховуючи, що в минулому  році вони були  срібними призерами  "регулярки" Суперліги Волині, яка торік налічувала 10-команд. Та й в розіграші Кубка Волині хорівці дійшли до фіналу, де в черговий раз поступились все тим же своїм землякам з  "Надії."
За 12-ть зіграних турів нинішньої першості  МФК Хорів здобув лише одну перемогу над Вотрансом у матчі 1-кола та двічі зіграв у нічию з Динамо і Теремно Хліб - небагатий  очковий багаж, який тепер,  скоріше за все,  стане ще біднішим. Але це вже буде вирішувати засідання  КДК - номінальним господарям за неявку на звітний матч можуть зняти 3-очки, а тому шанси піднятися з дна  "турнірки" остаточно втрачені.
В той же час їх земляки-конкуренти чудово проводять 15-й Ювілейний Регулярний чемпіонат, захопивши лідерство зі старту команда  "Надія" досі впевнено його утримує і все йде до  того, що доля чемпіонства буде вирішуватись в 2-й очній дуелі з  "Любартом" у матчі заключного 14-туру. За два тури до фінішу  "регулярки" князі поступаються двома пунктами лідеру - то ж фініш на нас очікує ще той!!! Та й в боротьбі за Кубок Волині все дуже не однозначно, дуже потужний квартет команд очікує на жеребкування, яке визначить  дві  півфінальні пари. Тому набираємось терпіння і з цікавістю очікуємо захоплюючу розв'язку  сезону