Гра


7: 1

Про гру:

 

Якби на матчі Суперліги 15-го ювілейного чемпіонату Волині приймалися ставки, то за підсумками звітного поєдинку 12-го туру між командами «Аперкот-Вокар» та «ТТІ» букмекери могли б заробити непогані гроші,  як і найзапекліші вболівальники клубу із столиці волинських залізничників. Поразка Нововолинська 1:7 стала своєрідною сенсацією минулого вік-енду. В турнірній таблиці першості гості у ранзі діючого Абсолютного чемпіона області опанували  третю сходинку пєдесталу пошани, вигравши минулих вихідних в Луцьку в фаворита Суперліги хорівської «Надії». Ця вікторія допомогла «ТТІшникам» не тільки покращати свої медальні перспективи, але й допомогла повернути інтригу в золотому протистоянні між «львіським» Хорівом та «Любартом» з обласного центру. Дистанція між лідерами скоротилася до двох пунктів. А Нововолинськ отримав теоретичні шанси змінити бронзу на більш благородний метал.

Проте, і в історії місцевого футзалу (про футбол промовчимо) чимало титулів здобутих командою, яка в сезоні 2022/2023 виступає під назвою «Аперкот-Вокар». У вікіпедії АМФВ про успіхи ковельчан може прочитати любий охочий. А після перемоги в 11-му турі над луцькими «хлібопіками» 6:3 підопічні Романа Бирука вийшли на битву з володарями головних титулів «абсолютки» та «регулярки» 14-го чемпіонату, як на важливий та рішучій бій.

Третій номер ковельчан Вітілій Кашуба не вперший та не в останній раз продемонстрував майстер-клас футзалу, якого, як показали подальші події у матчі, вистачило для чергової домашньої перемоги. Після голу ветерана команди в дебюті звітного поєдинку в компанії з дублем Олексія Федчука фундамент принципової перемоги було закладено із запасом міцності, хоча взяттям воріт Юрія Кошелинського на 6-й хвилині гості ще зберігали інтригу.

По перерві «вокарівець» Роман Шафранюк та «аперкотівець» Назар Мигаль доклали власних зусиль для забезпечення перерможного результату, а кращий гравець матчу Віталій Кашуба оформив хет-трик. 7:1 – перемога ковельчан, яка радикальних змін в турнірні пасьянси не внесла, але настрій прихильникам команди реально підвищила.

Кращі гравці: Віталій Кашуба - Юрій Кошелинський