Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Суперники зустрічалися ще на старті регулярної частини першості і тоді воротнівський колектив завдав чимало неприємностей FC «L.C.», проте таки поступився з рахунком 2:3. Лучани розпочали зустріч активно і зі стартових секунд захопили ініціативу. Вони більше володіли м’ячем, частенько опинялися на хороших ударних позиціях, проте їх потужні постріли або не влучали у ціль, або самовіддано блокувалися захисниками в останній момент. ФК «Воротнів» намагався за кожної слушної нагоди організовувати «вилазки» до воріт Володимира Ярмолюка і іноді виходило доволі небезпечно. Втім, завдяки натхненній грі гостей у захисті, голів до перерви так і не сталося, а самими гострими моментами були гарматний постріл зі штрафного Романа Юсюка у господарів, що прийшовся в поперечку та контратака воротнівців, яку завершував В’ячеслав Дорош, але влучив у стійку.

У другому таймі FC «L.C.» завдяки частим замінам четвірок підвищив і без того не повільний темп гри і вже добряче вимотані гості почали в окремих епізодах не встигати. На 15-й хвилині Вадим Потоцький перериваючи простріл зрізав м’яч у власні ворота, а вже наступної хвилини «Select» вдруге затріпотів у сітці воріт ФК «Воротнів» – Олексій Калінюшко в акробатичному стрибку зумів доправити у ціль потужний простріл з аута. Поступаючись у два голи гості активізувалися, до того ж господарі люб’язно надали їм можливість поатакувати, сподіваючись на вдалу контратаку. Проте, фол у власному карному майданчику та влучний удар Ярослава Шморгуна з «точки» знову зробили рахунок слизьким. На жаль для воротнівців, прикра помилка голкіпера В’ячеслава Близнюка, який зумисне зіграв руками за межами карного майданчика, залишила їх у меншості. Втім, трійка гостей не просто вистояла, а діяла настільки вправно і натхненно, що небезпеки поблизу воріт «Луцькцентру» було аж ніяк не менше. Та все ж гостям не тільки не вдалося відігратися, а й втримати відставання в один гол – на 25-й хвилині Роман Юсюк гарматним ударом у «дев’ятку» встановив остаточний рахунок 3:1 на користь FC «L.C.».

Таким чином, лучани мають непоганий запас міцності перед матчем-відповіддю і, якщо зіграють акуратно в захисті, то відігратися воротнівському колективу буде дуже непросто.

Кращі гравці: Роман Юсюк – Ярослав Шморгун