Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Собуцький Андрій




Про гру:

Нововолинськ відразу взяв ініціативу у свої руки, ноги та решту зовнішніх і внутрішніх органів, а лучани оборонялися. ТТІ комбінував й Андрій Никитюк першим завдав удару – Василь Ярошик бедром відбив на кут. Трішки згодом Олег Сквіра знову міг додати одиничку Нововолинську, але пробив із розвороту вище.

У господарів не зовсім «клеїлося», то вони «пересмикнули» - для виходів в атаку почали використовувати голкіпера, це значно оживило сценарій матчу. Черговий розіграш ТТІ завершував Олег Кошелинський – мимо дальньої.

Луцьк намагався вибігати силами Михайла Запорожця та Юрія Борецького, але забити вдалося Олександру Шитову! До цієї миті він виконував чорнову роботу й був «помітний» так само, як Джеймс Бонд на завданні, однак перше ж його підключення завершилося виходом один на один і ударом у дальній нижній – 1:0. Трапилося це на 8  хвилині.

Тут же міг подвоювати Запорожець – воротар Андрій Дмитрук ліквідував загрозу. Михайло, схоже, упіймав кураж, бо знову сам собі створив момент – корпусом філігранно відтіснив і пробив. Знову  кіпер на висоті! Точніше, він був на низині, а що точніше - на підлозі, якщо вже у буквальному сенсі слова. Нововолинськ у ті хвилини «поплив», а невгамовний «Запорожець за Дунаєм» вийшов сам на сам, але… кутовий від ноги воротаря.

Після такого нокдауну гравець ТТІ Кошелинський поцілив у штангу! У відповідь «Вотранс» класно розіграв, і на дальній звершував Олександр Назарчук – мимо каси. Новік, користуючись сленгом тамтешнього населення, відповів небезпечним ударом Никитюка в нижній кут. Ярошик і тут витягнув.  Знову Назарчук опинився на вбивчій позиції перед воротами, але голкіпер майстерно скоротив кут обстрілу. У такому розміні команди зупинила сирена.

Другий тайм почали весело, наче перерви й не було. Максим Обертас тут же вистрелив, однак влучив у стійку. Знову Никитюк і Максим Попов пробивали, та Василь-41 (41 – це номер на футболці, якщо що) знову парирував. Загалом, у нинішньому сезоні цей «любешівський діамант» засяяв по-новому.

ТТІ насідав, «Вотранс» захищався. «Чорні» закручували темп, але «сірі» трималися й навіть пробували провести контратаки. І тільки-тільки здалося, що Луцьк перехопив ініціативу, як Роман Романюк пробив точно - 1:1, за 7:40 до сирени. Можна було би пожартувати про весільний танець із поцілунками під мелодію «7-40», проте суперникам було не до платочка)))).

Валентин Кривицький і Назарчук не зовсім вдало розіграли штрафний, Шитов дивом не забив, той-таки Назарчук не переграв воротаря - оце все за якихось 30 секунд!!! Що свідчило про те, що «Вотранс» нічия не влаштовувала. Не влаштовувала вона й Нововолинськ. Нагадаємо, якби ТТІ взяв три очки, то достроково зайняв би третє місце. Але ж якби в роті росли гриби…

Опоненти нагнітали почергово, що дуже подобалося глядачам. Дивом двічі не забив усе той же Сквіра, опинившись у метрі перед воротами. А за 1,5 секунди лучанин Святослав Біскуп  вибіг один на один… і не влучив. Тож бойова нічия 1:1.

Кращі гравці: Михайло Запорожець – Роман Романюк