Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

На другий матч чвертьфінальної гри плей-офф, чемпіон Четвертої ліги ювілейного чемпіонату, вийшов з солідним запасом в 4 м’ячі, тому гра пройшла в цілому під їх диктовку і забезпечила студентам вихід у наступну стадію розіграшу.

Початок гри розпочався активно. Команди з перших хвилин почали пристосовуватись до манер гри суперника і шукали шпаринки для взяття воріт.

Поступово ініціатива перейшла до ВНУ і вони створили ряд небезпек. Подзідзей і Тракало дальніми ударами перевіряли реакцію Андрія Ткачука, але той діяв безпомилково. Але він був безсилий в середині тайму, коли швидка атака Цап – Пивоварчук, завершилася взяттям його воріт.

Після забитого голу гра оживилася і гості заграли швидше. Подзідзей знову потужно пробив з кута, але кіпер господарів вкотре виручає свою команду.

В одній з нечисленних контратак, під завісу першого тайму, нагоду зрівняти рахунок втратив Юрій Корнієнко, але не влучив у ворота.

В свою чергу нагоду подвоїти рахунок знову втратили Панасюк і Тракало, які не змогли «перехитрити» Ткачука.

 А на останніх секундах тайму міг зрівняти рахунок Микола Дорош.

За мінімальної переваги команди Лесиного вишу закінчився перший тайм.

У другому таймі, маючи ще соліднішій гандикап, вони не стали грати від оборони, а навпаки з перших хвилин другого тайму пішли у наступ. І знову відзначилася пара Тракало – Подзідзей і рахунок 2:0 на користь гостей.

Граючи з в обмеженому складі, з однією заміною, гості явно підсіли і діяли виключно від оборони.

А студенти навпаки, зловивши кураж, «закручують голови»  захисту господарів. Але захопившись атаками, пропустили підступний удар з під ноги захисника від Юрія Корнієнко і рахунок скоротився до мінімуму.

Проте команда з ВНУ не знітилася і грала в свою гру. Швидка комбінація Пивоварчук – Ярощук - Цап  і останній стає автором третього м’яча.

Після забитого голу студенти дещо знизили темп гри, чим і скористалися господарі. Спочатку Юрій Корнієнко накрутив захист і ударом в нижній кут засмучує гостей. А за хвилину Микола Дорош встановлює рівновагу в рахунку.

Здавалося що буде інтрига, але холодний душ оживив студентів, які знову пішли у наступ і кінцівку гри провели як справжні чемпіони, не залишивши шансів супернику.

 Спочатку Назар Тракало виводить свою команду вперед, а через дві хвилини, продемонструвавши індивідуальну техніку, робить дубль своїм голам, чим поставив остаточну крапку у грі, а з нею і вихід у наступну стадію плей-офф чемпіону ліги для команди.

Кращі гравці: Корнієнко Юрій – Тракало Назар