Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

Друга гра чвертьфіналу плей-офф Четвертої ліги лише теоретично давала надію для господарів, адже у першій грі різниця у м’ячах сягала лише два. В той час гості не та команда, яка здається без бою, що показали ігри регулярки.

А ще позитивного настрою перед грою їм додало нагородження кубком, медалями та дипломом за третє місце в ювілейному регулярному Чемпіонаті Волині в Четвертій лізі, яке провів голова АМФВ Дмитро Притолюк.

Гра розпочалася з атак господарів, які з перших секунд пішли вперед і першу свою стрімку атаку завершили взяттям воріт. Олександр Бляшук асистував Павлу Романюку і рахунок в грі відкрито.

Забитий гол дав надію господарям і вони знову пішли у наступ, заволодівши ініціативою. Дмитро Лисик потужно атакує ворота гостей, але Володимир Ярмолюк діє в «рамці» безпомилково.

В середині тайму гра дещо вирівнялася і команди обмінялися серією гольових моментів. Але воротарі обох команд діяли впевнено і безпомилково.

Володіння м’ячем у господарів ставало більше. Вони ще мали пару нагод для взяття воріт. Але, знову але…

Вкотре спрацьовує «футбольне правило». При розіграші штрафного Максим Семесюк скинув на Павла Щербатюка і він зрівняв рахунок у грі.

Забитий гол «окрилив» гостей і вони кінцівку першого тайму завершували атаками, щоб змінити рахунок і доказати свою перевагу. І це їм вдалося. За 2 секунди до завершення першого тайму Максим Семесюк добивається успіху, забиваючи гол у «роздягалку» і вивевши гостей вперед.

Друга половина гри розпочалася з обопільних атак команд, які грали лише на перемогу. Після штрафного у виконанні Вадима Поліщука, на заваді м’ячу стала стінка господарів, а за хвилину вже Дмитро Лисик перевірив реакцію Ярмолюка. Ще раз Поліщук влучив у штангу, але м’яч вперто не йде у «рамку».

 У другій половині другого тайму господарі заграли в 5 польових, щоб зрівняти рахунок і досягти перемоги. Але пішовши на відчайдушний штурм, допустилися помилки і Максим Семесюк, перехопивши передачу, посилає м’яч у пусті ворота. А ще через 30 секунд воротар гостей Володимир Ярмолюк, упіймавши м’яч, точним дальнім ударом знову засмучує господарів.

Павло Романюк ударом в «дев’ятку» зі штрафного скоротив рахунок. Команди знову заграли швидше і гостріше. Павло Щербатюк міг змінити перевагу гостей, але «шпагат» кіпера господарів рятує ворота.

Передостання хвилина гри стала вирішальною у кінцевому результаті. Спочатку Сергій Баранов збільшує перевагу гостей. У відповідь, через кілька секунд, Павло Романюк скорочує рахунок.

А остаточну крапку  в грі, ефектним голом п’ятою на «п’ятачку», після пасу з центра поля від Вадима Поліщука, ставить Віталій Корець, забезпечуючи своїй команді чергову перемогу за підсумками двох ігор і продовження боротьби у півфіналі за почесний трофей. 

 Кращі гравці: Романюк Павло – Семесюк Максим