Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Осипчук




Про гру:

На свій другий поєдинок ігрового дня Суперліги U-13 ДФЛВ сезону 2022/2023 ДЮСШ Костопіль виходив вже у ролі наздоганяючого – першу сходинку турнірної таблиці станом на обідню пору очолив клуб «Волинь 10», маючи в активі 28 залікових балів, а в пасиві програну особисту зустріч. Таким чином рівненчан влаштовувала лише перемога задля виконання чемпіонського завдання.

Відбивши стартовий штурм, дівчата дедалі частіше почали створювати моменти. І на 12-й хвилині бомбардир салатових Вікторія Савкіна з лівого флангу наступу відправила «селект» низом у сітку воріт. Трибуна СК ВНУ вибухнула дружнім гол, адже за господарів емоційно вболівали всі команди ФК Волинь.

В перерві матчу наставник костопільчан мав серйозну розмову із своїми вихованцями, котрі на  другу половину гри вийшли з бажанням переломити хід поєдинку. Але дівчата під дружнє скандування: «Ладомир! Ладомир!», - боронитися і числом і вмінням, використовуючи нагоди для контратак.

За три хвилини до фінальної сирени інтрига відновилася з новою силою. Причиною цього стала затяжна комбінація, яку на дальній стійці завершив кращий гравець матчу Владислав Костюк. А менше ніж за хвилину 5-й номер приніс перемогу, а з нею і чемпіонство у Суперлізі. Драматична розв’язка золотої гонки на користь ДЮСШ Костопіль.