Гра


2: 1

Удари по воротах:

15
:
9

Удари у рамку воріт:

8
:
5

Сейви:

4
:
7

Фоли:

10
:
3

Леончук Олександр/Журибіда Володимир/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Не можна сказати, що у Другій лізі плей-офф протікає без несподіванок, але з іншого боку, у фіналі опинилися саме ті колективи, яких там і очікували побачити, а саме «Володимирівка-Ветеран» і «Vadrus», золотий і срібний призери Регулярного чемпіонату. До речі, єдиної поразки ветеранам у сезоні завдали саме «взуттєвики». Колективи розпочали зустріч дуже обережно, розуміючи ціну помилки у фіналі. В дебюті дещо активніше виглядали господарі, вони завдали кілька не надто небезпечних ударів по воротах гостей з середньої та далекої відстані, втім Сергій Подопригора був на місці і без особливих проблем впорався. «Володимирівку» такий перебіг подій на майданчику явно не влаштовував і ветерани додали у русі. Гра поступово змістилася на половину «Vadrusa» і ближче завершення першої половини ігрова перевага гостей стала відчутною. Наслідком цього став гол Олега Юрчука, забитий у кращих традиціях «гри через стовпа» - прийняв м’яч на лінії карного майданчика, розвернувся і відтіснив захисника корпусом, пробив під опорну ногу голкіперу.

По перерві «Vadrus» різко підвищив темп і це стало серйозною проблемою для захисту гостей, ветерани не завжди встигали за своїм гравцем і швидкі Дмитро Журавський та Олександр Якимчук раз по раз опинялися на ударних позиціях. Втім, Якимчуку в цей день фатально не щастило і він не реалізував жодного з кількох стовідсоткових гольових моментів. «Vadrus» цілком награв на гол і на 23-й хвилині це нарешті сталося, після вдалого відбору в центрі майданчика господарі розігнали швидку атаку і Андрій Кальчик зрівняв рахунок. На цій позитивній хвилі «взуттєвики» провели ще кілька атак і одна з них завершилася голом – Андрій Главацький перериваючи гострий простріл зрізав м’яч у власні ворота. Ветерани пішли відігруватися. Та господарі маючи твердий намір зберегти переможний рахунок захищалися самовіддано і організовано. Найкращий шанс зрівняти рахунок за хвилину до завершення зустрічі мав Леонід Чабан, але його удар з 10-метрової позначки «потягнув» Сергій Гузоватий.

Отож, перед матчем-відповіддю «Vadrus» має перевагу в один м’яч. Але чи вистачить цього для абсолютного чемпіонства? Розв’язка має бути цікавою.

Кращі гравці: Дмитро Журавський – Олег Юрчук