Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Обидва колективи вже втратили шанси фінішувати у призовій зоні, тому боролися у заключному турі виключно за власний престиж. Початок був за ковельчанами. Вони виглядали більш сконцентрованими і налаштованими на гру. І вже на 3-й хвилині гості відкрили рахунок – Олексій Федчук перехопив м’яч у центральній зоні, протягнув до лінії карного майданчика і потужним ударом прошив Василя Ярошика. «Вотранс» одразу активізувався, намагаючись зрівняти рахунок і кілька разів був дуже близьким до цього, але невезіння та брак взаєморозуміння між партнерами завадили лучанам. Натомість «Аперкот-Вокар» свої нагоди використовував більш бережливо і незабаром збільшив перевагу в рахунку до 3:0. Спочатку Олексій Федчук поклав гол-красень точнісінько у дальню «дев’ятку», а потім Андрій Лукашук завершив комбінацію гостей точним ударом. Здавалося справу зроблено, втім варто було ковельчанам дещо розслабитися, як суперник миттєво цим скористався. Спочатку Артем Федецький вирвався на ударну позицію і з другої спроби пробив Богдана Васильчука, потім він же чітко реалізував 6-метровий удар і відпочивати команди пішли за мінімальної переваги ковельчан.

По перерві гості знову перехопили ініціативу, відсунули гру від своїх воріт і створили кілька небезпечних моментів біля володінь Василя Ярошика. Два з них вдалося реалізувати, голи в активі Андрія Лукашука та Віталія Кашуби. Не маючи інших варіантів для того, щоб переломити хід гри, «Вотранс» з середини другого тайму випустив п’ятого польового гравця. Рішення виявилося вдалим, господарі встигли до завершення матчу відіграти 2 голи і скоротити відставання в рахунку до мінімуму, але часу виявилося трохи замало, щоб досягти бодай нічиєї.

Таким чином, «Аперкот-Вокар» набирає 20 очок і фінішує на 5-й сходинці турнірної таблиці. «Вотранс» завершує сезон 7-м, маючи в активі 8 балів.

Кращі гравці: Артем Федецький – Олексій Федчук