Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Собуцький Андрій




Про гру:

 

Уже на 15 секунді «Покров» провів атаку, яку завершив ударом у штангу. «Струмівка» відповіла своїм випадом, але постріл Дмитра Парфенюка був трішки неточним.

Суперники обмінювалися уколами, не медичними, звісно ж, бо ж на ампульні ліки ввели рецепти)). Хороша комбінація вдалася номінальним гостям, класно пробивав Олексій Видрич, однак воротар та штанга двічі завадили змінити нулі на табло.  

«Покров» продовжував тиснути, проте «Ветерани» доволі успішно оборонялися, руйнуючи ворожі атаки ще на підступах. Одну з контратак завершував уже згаданий Парфенюк, але його удар  Богдан Шостак потягнув.

«Струмівка» явно впіймала кураж й мала кілька нагод відкрити рахунок. Роман Фальфушинський не зміг реалізувати свій вихід. Тут же ще один постріл від Іллі Януля,  і перекладина рятує «Покров». Схоже, команда з Підгайцівської територіальної громади відчула «запах крові» й перехопила ініціативу.

Однак згодом гра перетворилися на невеличкий каламбур, де чергувалися втрати, неточні паси й необов’язкові аути. Й забити гол у таких каруселях не вдалося жодній із команд.

Другий тайм більш зібрано почали «батюшки». Але перша ж контра Струмівки принесла небезпеку – Ілля Януль пробив у ближній кут, проте кіпер зайняв правильну позицію в рамці, тож загрозу нівелював.

У відповідь «Покров» вибігав в потенційно гольову атаку, та оборона справилася відмінно. Торсиди команд у складі трьох людей гнали обидві вперед кричалками «тато, вперед!», але тати діяли максимально обережно – надто вже високою могла бути ціна помилки.

«Покров» ставав усе активнішим. Кирило Шпаковський вибіг і пробив, але кіпер Андрій Карасійчук у напівшпагаті врятував дальній кут своїх воріт.

Згодом «покровці» помилилися, віддавши пас назад голкіперу, чого робити не можна було. Небезпечний вільний струмівці не забили, розігравши стандарт не зовсім вдало.

Аа 22 хвилині невгамовний Шпаковський таки зумів поцілити у дальній кут. Дещо спірна ситуація, на думку команди «Ветеран-Струмівка» - воротар дав у боротьбу, суперники вступили у боротьбу корпус у корпус, гравець «ветеранів» не втримався на ногах і впав. Арбітри дали грати. Сферу тут же підхопив згаданий Шпаковський й акуратно покотив під штангу - 0:1.

Гол значно оживив гру, можливо, більше емоційно, ніж технічно. Проте чисельні моменти-напівмоменти були або неточні, або чудово грали воротарі обох команд.

Кращі гравці: Андрій Карасійчук – Кирило Шпаковський