Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Голоскоков Сергій




Про гру:

 

Ще 10 грудня минулого року у військовому ліцеї відбулося перше побачення FC «L.C.» з командою, яка дебютувала у ювілейному 15-му чемпіонаті Волині під назвою «Локі». У відповідності до своєї назви «бешкетники» примудрилися за переконливого рахунку 5:0 на свою користь організувати «валідольне» завершення багатого на голи поєдинку, вирвавши мінімальну перемогу 6:5. Продовжилися «жарти» і перших чвертьфіналах плей-офф, де «трикстери» в першому раунді поступилися 1:2 ФК «Ратнів», а у матчі-відповіді зуміли схилити шальку терезів успіху на свій бік 9:7, поступаючись у рахунку 2:5.

«Центровики» ж без усіляких жартів на стадії 1/4-ї фіналу Абсолютної першості сезону 2022/2023 двічі обіграли ФК «Воротнів» - 3:1 та 6:3. Друге побачення претендентів на головний титул «абсолютки» було призначене на ранок 1 квітня в День гумору на майданчику СК ВНУ.

«Білі» починають та відразу пробивають. Лише майстерність голкіпера «центровиків» не дозволила Дмитру Флішаровському стартовим ударом з центру відкрити рахунок у грі. Відповідь «помаранчево-чорних» на 2-й хвилині була не менш гострою,та у додаток до всього набагато ефективнішою. Забивний Віталій Корець на правому фланзі атаки був бездоганним - 1:0.

Ціла низка моментів була створена людьми в білому, але захист господарів працював впевнено, вишукуючи моменти для небезпечних контрвипадів. Відновити паритет номінальним гостям вдалося тільки після підключення голкіпера. Кращий гравець матчу Дмитро Притулюк увійшов в середню зону та потужним пострілом пропив свого візаві.

В день професійного свята, Локі, як бог жартів, вирішив зробити своїм прибічникам подарунок у вигляді естетського голу. Досвідчений Дмитро Флішаровський майстерно попрацював з м'ячем і з розвороту відправив круглястого під поперечину. Сталося це на 10-й хвилині. А менше ніж за хвилину Сергій Безушкевич  підбив підсумок першого тайму - 1:3.

Через 30 секунд після початку другої половини гри спрацювала стандартна зброя «трикстерів». Ліва нога Дмитра Піддубного з однойменного флангу атаки відправила «селект» з гострого кута у сітку воріт «Луцькцентру»  -  1:4.

На 22-й хвилині стався ще один гол-красень, до якого знову причетним виявився Дмитро Флішаровський. Десятка скандинавів підключився до атаки, фінтами прибрав опонента і потужно стрелив у дев'ятку, оформивши дубль.

За дві з половиною хвилини до фінальної сирени  нарешті своє слово сказав кращий бомбардир «бешкетників» Дмитро Медунецький, коли майстерно прокинув м'яч повз захисника та голкіпера. А під завісу Дмитро оформив другий дубль у матчі та підсумував результат гри 1:7.

Перемога «Локі» в День гумору стала доволі серйозною заявкою на вихід віце-чемпіонів регулярки до фіналу плей-офф. А перед FC «L.C.» постало складне завдання відіграти у неділю 2 квітня гандикап у шість пунктів

Кращі гравці: Віталій Корець - Дмитро Притулюк