Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Кірепко Анатолій/Голоскоков Сергій




Про гру:

 

П’ята команда Регулярного чемпіонату Волині в Четвертій лізі на півфінальному етапі плей-офф у ролі господарів майданчика СК ВНУ в першому раунді зустрічалася із повновладними господарями – володарями золотих нагород першого етапу змагань командою «ВНУ». Перше побачення суперників відбулося ще у рамках 8-го туру регулряної частини 15-го ювілейного сезону 2022/2023. Тоді перевага студентів була беззаперечною – 6:0. Проте, всім добре відомо, що у матчах на вибування перебіг подій іноді складається поза логікою у визначенні фаворитів в протистоянні за головний титул. Не став виключенням і звітний поєдинок, в якому сталася гучна сенсація.

До зустрічі в День гумору обидві команди вдало зіграли на стадії 1/4-ї фіналу «абсолютки». Підопічні Романа Іваницького впевнено розібралися з FC «Respect-3» 4:0 та 5:3. А ФК «Копачівка» здолала опір потужних спортсменів з клубу «Lime Fit» 2:1 та 4:1.

Суперники почали з місця в кар'єр. Студенти під керівництвом Ігоря Бичука, який в суботу замінив на тренерському містку Романа Іваницького, з перших хвилин розпочали вихор швидких атак, що розбивалися о захисні редути біло-червоних. За п'ять хвилин ігрового часу університетська команда перейшла на позиційний наступ, що завершився вдалою контратакою суперника. Активний Владислав Мельничук з Рожищанського райну своїм шансом скористався на 100%.

Пропущений  м'яч додав активності команді в червоних футболках, яка спробувала чим швидше відновити паритет. Додалося емоцій та фолів, що під завісу тайму набрали критичної маси (по 5 на брата), але даблами-пенальті не вибухнули. Гол стався за рахунок майстерних дій бородатого Олександра Коровіцкого, який часто опинявся на позиції «стовпа». В одному з епізодів на останній хвилині тайму 13-й номер зручно обробив передачу та з розвороту відправив «селект» у сітку - 2:0.

По перерві  менше ніж за хвилину коуч номінальних господарів отримав можливість радісно вигукнути: « Йєз, молодці!».  В гострому епізоді не схибив Василь Деркач і рахунок на табло 3:0 набув присмаку сенсаційності. Безумовний лідер Четвертого дивізіону шукав, але не міг знайти вакцину проти, упіймавшого кураж опонента. А тут ще й в середині другої половини гри Олександр Коровіцкій оформив дубль, остаточно зіпсувавши настрій  лаві запасних ВНУ в День гумору. Розгубленість студентів кидалася в очі. Всі намагання переможців  регулярки забити бодай один гол виявилися безуспішними та ексклюзивними, адже в усіх попередніх матчах сезону забивали завжди. Останні секуди остаточно вбили інтригу звітного матчу, а м'яч, котрий провів Петро Семенчук залишив лише примарні надії на матч-реванш в неділю. 5:0 – переконлива перемога ФК «Копачівка».

Кращі гравці: Олександр Коровіцкій  - Віталій Подзідзей