Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Володимир/Волинець Юрій




Про гру:

Недільна друга гра півфінального етапу плей-офф Абсолютної першості 15-го ювілейного сезону 2022/2023 в Четвертій лізі між командами ВНУ і ФК Копачівка мала високу ціну, проте залишала, хоч і примарні, але шанси для студентів Лесиного вишу, які цього дня були господарями майданчика.

            Тому з перших секунд почався швидкий, відкритий футбол у виконанні обох команд.

            Вже на перших хвилинах гри потужний удар з лівого краю Василя Деркача парирує Руслан Сидорчук.

            Студенти діють від оборони, але наштовхуються на надійні редути гостей, які в свою чергу при нагоді створювали ряд небезпечних моментів біля воріт господарів. Мали нагоду відзначитися Семенчук і Сушко, але їм бракувало влучності.

            А студенти, в одній з нечисленних контратак, відкривають рахунок. Гол на свій рахунок записав Володимир Павлишин.

            Окрилені успіхом, господарі прибавили в швидкостях і заграли гостріше, з надією досягти бажаного для себе рахунку. Потужному удару Валерія Горуна стала на заваді штанга, а Ілля Невідомський не влучив у пусті ворота.

            Стримавши натиск господарів, гості перейшли у наступ і Роман Сушко, потужним ударом з за меж карного майданчика в «дев’ятку», зрівнює рахунок.

            Кінцівка тайму пройшла в обопільних атаках обох команд, проте рахунок залишився не змінним.

            Друга половина зустрічі розпочалася атаками господарів, у яких все ж лише «теоретично» жевріла надія, щоб спасти гру. Тому вони з усіх сил неслися вперед, щоб змінити хід гри на свою користь. Вони домінували всю першу половину другого тайму. Володимир Павлишин потужно пробивав по воротах, але Олександр Сушко, який вийшов у другому таймі, грає надійно. І все ж він був безсилим від влучного удару під поперечину від Віталія Подзідзея, який виводить студентів вперед.

            Червоні посилили натиск і продовжують тиснути суперника. Подзідзей двічі втрачає нагоду збільшити рахунок. Спочатку його удар прийняла на себе штанга, а в другому епізоді він не зміг перекинути м’яч через голкіпера гостей.

            Також втратив нагоду відзначитися і Назар Цап. Але  через пару хвилин він реабілітовується, отримавши передачу від Подзідзея і третій м’яч затріпотів у сітці гостей.

            А що ж гості? Команда перейшла на позиційний захист і при нагоді контратакувала. Незважаючи на програш у два м’ячі, рахунок за результатами двох ігор, їх повністю задовольняв.

            Кінцівка гри по активності за господарями, але результат, незважаючи на поразку, на користь гостей, які за  сумою 2-х ігор перемагають 6:3 і виходять у фінал, де зустрінуться з непростими і непередбачуваними «бешкетниками».

  Кращі гравці: Віталій Подзідзей - Олександр Коровіцкій