Гра


7: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Добігає завершення п’ятнадцятий ювілейний чемпіонат, в якому командам ще надається шанс покращати свої результати за підсумками чемпіонату в сезоні 2022/2023. Обидва суперники до числа титульних команд не потрапили, а тому звітну зустріч розглядали, як останній шанс порадувати своїх вболівальників виграними трофеями.

Шоста команда Вищої ліги проти сьомого колективу Другого дивізіону долею жеребув півфіналі зійшлися на майданчику ОДЮСШ в боротьбі за Кубок АМФВ. Безумовним фаворитом з огляду позиції у Рейтингу вважався НФК «Локомотив», якому протистояв «Respect-2» з обласного центру. Сенсації на сталося – зелений семафор привітно запросив до фіналу «залізничників».
Салатово-чорні розпочали по господарські та зі стартовим свистком рефері пішли вперед, організувавши кілька небезпечних атак. Ківерцівський колектив впевнено працював першим номером, а поважні чекали свій шанс у контратаці. Щоправда, організувати щось насправді небезпечне лучанам так і не вдалося. Хіба що стандарт за 3 хвилини до перерви претендував на статус небезпечного епізоду. «Локомотив» же марнував момент за моментом. Голкіпер «блакитних» працював у поті чола, виручав та рятував. Але коли швидкий Олександр Гезун на 11-й хвилині пройшов лівим флангом та пробив у рамку, лише диво могло завадити «селекту» потрапити до сітки. 1:0 став підсумком першої половини гри, хоча лучанин Геннадій Боровський на останок перевірив майстерність воротаря суперників.

По перерві малюнок гри не змінився, а другий гол стався на 15-й хвилині, коли Роман Веселуха точним пострілом вже у порожні ворота завершив позиційну атаку Локо - 2:0.

«Respect-2»  не здавався і вдруге Геннадій Боровський гостро атакував на лівому фланзі. Те що не вдалося восьмому номеру лучан, на тій же частині майданчику успішно реалізував Олександр Гезун з Ківерець. Дубль і рахунок став 3:0. Проте такий результат не довго протримався на табло, адже Андрій Брись в гольовому моменті не схибив. А за мить, після вилучення у складі лучан, стався другий дубль, автором якого став той же Андрій Брись.

Рахунок 5:0 став запорукою виходу до фіналу, де суперником «Локомотиву» буде луцький «Трейдерс».

За останок ігрового часу господарі дозволили Андрію Брись оформити хеттрик. А на останок черговий дубль у матчі майстерним ударом організував Роман Веселуха. Останнє ж слово залишилося за «поважним» Сергієм Воєводою. 7:1 і «залізничники» в фіналі.

Кращі гравці: Андрій Брись -  Геннадій Боровський