Гра


6: 5

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Добігає завершення п’ятнадцятий ювілейний чемпіонат, в якому командам ще надається шанс покращати свої результати за підсумками чемпіонату в сезоні 2022/2023. Обидва суперники до числа титульних команд не потрапили, хоча «Локі» за підсумками «регулярки» отримав комплект срібних нагород, а з ними і звання віце-чемпіонів Четвертої ліги.  а тому звітну зустріч розглядали, як останній шанс порадувати своїх вболівальників виграними трофеями. У випадку з ФК «Копачівка», щоправда, ще лишається можливість здобути Кубок Мрії, де у півфіналі на них чекає «Лайм Фіт».

З «бешкетниками» підопічні Анатолія Мищука зустрічалися в останньому турі, де обіграли п’ятірку лучан з рахунком 6:3.

І якщо та зустріч практично нічого не вирішувала, то звітна гра мала стати важливою преамбулою в боротьбі за титул Абсолютного чемпіона Волині в Четвертому дивізіоні.

У швидкому початку суперники відразу обмінялися напівмоментами, хоча епізод «трікстерів» наприкінці другої хвилини тягнув на гольовий. Проте, запал у білих не пропав і за хвилину забивний Дмитро Медунецький виконав свою бомбардирський справу на відмінно - 0:1.

Першому номеру «бешкетників» дебютного успіху було явно замало і через дві хвилини тренер дитячої «Олімпії» продемонстрував майстер-клас, розібравшись в епізоді в центральній зоні. Гольову естафету «Локі» підхопив батько одного з вихованців автора дублю і після третього голу в протоколі з'явився запис про авторство голу від Василя Пилипюка.

Лише після цього гостру комбінацію підопічних Богдановича завершив голеадор господарів Олександр Коровіцкій - 1:3. На останній хвилині фірмова «пушка» Дмитра Флішаровського влучила у хрестовину воріт суперника і цифри на табло залишилися незмінними. Хоча в Дмитра Медунецького ледь не вийшло організувати гол у роздягальню на останній секунді.

По перерві перший же випад «скандинавів» ледь не завершився взяттям  воріт, але «селект» після пострілу Василя Пилипюка полетів вище рамки. А за хвилину рахунок скоротився до мінімуму.  Активний Петро Семенчук скористався помилкою опонентів і відновив інтригу - 2:3.

Паритет у протистоянні гідних суперників відновився на 17-й хвилині, коли сивочолий Василь Ливак опинився в потрібному місці у потрібний час.

За мить господарі вже були попереду після дублю Петра Семенчука, але за хвилину Дмитро Медунецький оформив хеттрикт - 4:4.

Напруження зростало, емоцій побільшало, атмосфера наелетризувалася. Вибухнуло на 20-й хвилині, коли Роман Сушко потужно пробив у дальній кут - 5:4..

Та недовго господарі були попереду, адже Медунецький викотив м'яч під удар тезці Дмитру Піддубному, який не схибив - 5:5. Нічийний результат тримався до останньої секунди гри, аж доки «селект» із звуком сирени не завітав у сітку воріт «Локи» - 6:5.  To be continued! 

Кращі гравці: Олександр Коровіцкій – Дмитро Медунецький