Гра


4: 1

Удари по воротах:

12
:
14

Удари у рамку воріт:

5
:
5

Сейви:

4
:
2

Фоли:

7
:
3

Попко Максим/Щербик Андрій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнецов Дмитро




Про гру:

 

Новий сезон у Суперлізі відкривав напрочуд цікавий поєдинок, де зустрічалися четверта та п’ята команди попереднього чемпіонату. До слова, між собою «Ковель» та «Динамо» грали у першому турі й торік – тоді лучани взяли гору над опонентами у гольовому протистоянні (7:5), а у другому колі команди розійшлися миром (1:1).

 

Звісно ж, цікаво та динамічно розпочався і звітний поєдинок між знайомими суперниками. Першими вдалося забити «динамівцям»: Юрій Тетеренко зумів вдало вивернути ногу після прострілу так, що м’яч повільно, однак недосяжно для голкіпера закружляв прямісінько у рамку – 1:0. Майже одразу міг відповісти Віталій Кашуба, однак з гострого кута пробив у ближню бокову стійку. Утім, на 9-й хвилині ковельчанам таки вдалося відігратися: цього разу Кашуба віддав вивірену передачу, яку точно у ворота переправив Олександр Портянко – 1:1. До завершення тайму рахунок міг змінюватися, однак голкіпери Максим Франчук з «Динамо» та Назар Логвінов з «Ковеля» добряче попрацювали, тож відпочивати обидва колективи пішли на рівних.

 

На старті другого тайму гравці «Динамо» знову вийшли уперед – цього разу Володимир Баденчук метрів з семи з льоту розстріляв ворота номінальних гостей – 2:1. А на 22-й хвилині Баденчук вже асистував Богдану Понагайбі – 3:1! У гостей не залишалося вибору – треба було йти рятувати матч, тож не дивно, що ковельчани пішли «камбечити» у п’ять польових. Утім, лучани уміло захищалися – лише на останній хвилині гри супермомент не використав Кашуба, який з близької відстані не влучив у ворота. А за ті секунди, що залишилися, Микола Жук після перехоплення ударом у порожню рамку поставив крапку в матчі – 4:1! Видовищна перемога «Динамо», гравці якого знову розпочали сезон Суперліги успіхом у матчі проти «Ковеля»!

 

Найкращий гравець матчу: Володимир Баденчук (Динамо)