Гра


1: 3

Удари по воротах:

18
:
12

Удари у рамку воріт:

6
:
7

Сейви:

4
:
5

Фоли:

3
:
8

Гоза Руслан/Котельчук Ігор/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Через відомі події в нашій країні «Топільно» пропустило минулий сезон, закономірно втратило кілька позицій у рейтингу і тому проведе поточний чемпіонат у Першій лізі. Суперник номінальним господарям у стартовому поєдинку випав непростий, «Індастріал Вест» минулого року показав себе міцним середняком ліги, провів у міжсезоння серйозну роботу з підсилення складу і, вочевидь, налаштований на боротьбу за призові місця. Колективи розпочали доволі обережно, сподіваючись зловити суперника на помилці, втім така інертна гра без моментів не могла тривати довго і поступово команди «увімкнулися». Номінальні гості, що відіграли перед початком сезону «Ярмарок футзалу», виглядали більш збалансовано, а гравцям «Топільно» помітно не вистачало ігрової практики. Втім, у першому таймі на майданчику точилася доволі рівна боротьба і небезпечні моменти виникали, як біля одних, так і біля інших воріт. Проте, відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «індустріальних» - у карному майданчику господарів виникла невеличка «пожежа» і хтось з захисників, намагаючись розрядити ситуацію з усієї сили приклався по м’ячу, але влучив у партнера по команді від якого куля зрадницьки відлетіла у сітку.

 

В дебюті другого тайму гості збільшили перевагу в рахунку – Олег Волошин парирував потужний постріл Андрія Рижановського, але впоратися з добиванням від Романа Кузьмича був вже не в змозі. Змушені рятувати зустріч господарі додали у активності і захопили ігрову ініціативу, втім відмінна гра Андрія Поліщука у «рамці» та промахи з чудових позицій довго заважали «Топільно» принаймні скоротити відставання у рахунку. Врешті решт на 26-й хвилині Андрієві Сасовському вдався таки результативний постріл і інтрига в зустрічі відродилася. Проте, часу лишалося надто мало, на останній хвилині господарі вирішили ризикнути і зняти голкіпера та дивідендів це не принесло, натомість дало змогу Андрієві Поліщуку відзначитися гарним ударом через усе поле.

 

Таким чином, «Індастріал Вест» підтверджує свої претензії на лідерство перемогою над непростим суперником, а «Топільно» намагатиметься виправити ситуацію в наступних матчах.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Поліщук (Industrial West).