Гра


0: 6

Удари по воротах:

17
:
21

Удари у рамку воріт:

7
:
10

Сейви:

4
:
7

Фоли:

3
:
8

Попко Максим/Гоза Руслан/Хомич Анатольй




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнецов Дмитро




Про гру:

У ще одному цікавому протистоянні Четвертої ліги міцний «Воротнів» зустрічався із юними підопічними Олександра Лисенка з «Tatrafan Flexible», які у попередньому сезоні виступали на ранг вище – у Третій лізі чемпіонату Волині.

 

На перших хвилинах різниця у віці гравців (більшість складу «Гнучких» - це школярі, причому далеко не найстарших класів) далася взнаки – Богдан Кононець уже в дебюті матчу протиснув голкіпера та відправив м’яч уже в незахищені ворота – 0:1. Утім, ближче до середини тайму юнаки з «Татрафана» повністю увійшли в гру та раз за разом накочували хвилі своїх атак на ворота суперників з Підгайцівської громади. Голкіпер «Воротнова» Сергій Савчук не нудьгував, хоча справжня загроза його воротам була лише на останніх секундах тайму, коли м’яч влучив у бокову стійку його воріт, однак «Воротнову» вдалося зберегти мінімальну перевагу над опонентами на перерву.

А у другому таймі «Воротнову» знову вдався гарний старт – уже на першій хвилині тайму відзначився Дмитро Лисик – 0:2. Гравці «Татрафану» одразу могли відквитати один м’яч, однак Назар Луць та Роман Товстенюк якимось дивом не заштовхали м’яч у сітку воріт, а Ілля Фіщук пробив у бокову стійку! Утім, поки «Гнучкі» штурмували ворота суперників, ті відповіли ще одним голом: цього разу пробив воротаря точним ударом Максим Вертей – 0:3. Слід відзначити, що підопічним Олександра Лисенка відверто не пощастило, що воротар «Воротнова» піймав кураж! А от покарання у відповідь були безжальними: Дмитро Лисик двічі поспіль асистував – спочатку Богдану Кононцю під «дубль», а потім – Олексію Дорошу – 0:5. А на останній хвилині матчу, ефектно перекинувши воротаря, свій «дубль» оформив Максим Вертей – 0:6. Фінальна сирена зафіксувала переконливу перемогу «Воротнова», однак і симпатична команда «Татрафану» - дуже цікавий фундамент волинського футзалу на наступні роки…

 

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Лисик (Воротнів)