Гра


5: 1

Удари по воротах:

11
:
11

Удари у рамку воріт:

14
:
11

Сейви:

2
:
3

Фоли:

2
:
4

Літвінчук Леонід/Максимов Дмитро/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Максимова К/Герасимчук В




Про гру:

 

Останньою грою першого туру у Третій лізі став двобій між третьою командою хорівської "Надії-3" та амбітним "Локі".

 

Як і пасує поєдинкам першого туру, зустріч розпочалась у досить високому темпі та з амбіціями колективів одразу відкрити рахунок, щоб потім більш комфортно вести та контролювати гру. Шквал атак обрушувався на ворота як однієї, так і іншої зі сторін, але на високому рівні грав захист та воротарі команд-опонентів.

 

Всередині тайму гравцю "Надії-3" Роману Лизогубу вдалось замкнути простріл партнера по команді, тож його колектив повів у рахунку, на що практично одразу відповів Дмитро Піддубний і у грі знову відновився паритет. Суперники ще мали достатню кількість небезпечних моментів, однак витиснути щось більше у першій половині гри так більше нікому і не вдалось.

 

Нічого не змінилось і на початку другого тайму. Обидві команди демонстрували багато боротьби та жаги до здобуття результату. В цей момент більшого досягли гравці "Надії-3" – Олег Островський (дубль) та Назар Хом'юк, які своїми влучними ударами за одну хвилину зуміли перевернути все"з ніг на голову". Такий "холодний душ" перевернув багато чого у грі, і номінальним гостям знадобилось трохи часу, щоб "прийти до тями", і тільки завдяки вдалій грі Дмитра Притулюка рахунок не став ще більшим.

 

Такий перебіг подій повністю влаштовував гравців "Надії-3", і вони почали більше тримати м'яч,"вбиваючи"час поєдинку. Під кінець зустрічі Назар Хом'юк знову забив м'яч та поставив крапку у цьому поєдинку.

 

Найкращий гравець матчу: Олег Островський (Надія-3)