Гра


2: 4

Удари по воротах:

24
:
22

Удари у рамку воріт:

11
:
9

Сейви:

5
:
9

Фоли:

9
:
6

Літвінчук Леонід/Максимов Дмитро/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це був поєдинок між представниками Четвертої ліги. За підсумками попередніх сезонів суперники запам'ятались своєю непоступливістю та намаганням нав'язати боротьбу на кожному клаптику майданчика,тож вболівальники очікували побачити такуж гру і у цьому протистоянні, тим більше що це був старт сезону і як показує практика саме в стартовому турі команди хочуть показати "хто в домі хазяїн", щоб набрати залікові бали саме на старті сезону.

 

Гра розпочалась з швидкого м'яча гравця з Гіркої Полонки Артема Радчука і футзалістам другого "Мідаса" знадобилось трохи часу, щоб прийти до тями після такого невдалого початку зустрічі. З плином ігрового часу гра вирівнялась і почалась на зустрічних курсах, в яких кожна з сторін протистояння намагалась витиснути максимум зі своїх моментів, яких вистачало, та надійно діяв захист та"стражі воріт" команд-опонентів. Коли здавалося, що перша половина зустрічі так і закінчиться з мінімальною перевагою "Фенікса", гравцям "Мідаса" Роману Власюку та Олександру Баранову вдались влучні постріли і відпочивати команди пішли за переваги команди Юрія Павельчука – 2:1.

 

Другий тайм розпочався з швидкого м'яча команди з Гіркої Полонки, автором якого став Роман Хом'як, і у поєдинку встановився паритет – 2:2. Далі розпочалась справжня спортивна "заруба", де боротьба точилася на кожному клаптику майданчика. Всі очікували м'яча від якоїсь зі сторін, та його все не було, допоки за справу не взявся Олександр Кліщ з команди номінальних гостей,який знову вивів свій колектив вперед. В самому кінці гри гравець "Фенікса" Юрій Шур зумів забити ще один м'яч,та остаточно зняв всі питання на рахунок переможця цього протистояння – 2:4.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Кліщ (ФК Гірка Полонка Фенікс)