Гра


1: 3

Удари по воротах:

16
:
19

Удари у рамку воріт:

10
:
11

Сейви:

8
:
9

Фоли:

8
:
8

Щербик Андрій/Хомич Олена/Ярмольська Яна




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Пилипчук Руслан




Про гру:

У суботу, 18 листопада, “Надія-2” та “Вуд Еко Буд” відкрили другий тур Вищої ліги власним протистоянням.

Очікування від звітнього матчу були доволі високими і гравці обох команд змогли їх виправдати, подарувавши вболівальникам високі швидкості та подекуди - безкомпромісну боротьбу.

Весь перший тайм був насичений небезпечними моментами на двох кінцях майданчику, але рахунок було відкрито лише наприкінці дебютної 15-хвилинки. Передачу Олександра Зингеля замкнув Тимофій Денисюк.

Дуже швидкісний перший тайм в рамках якого обидві команди обмінялися значною кількістю небезпечних моментів. Рахунок було відкрито наприкінці дебютної 15-хвилинки. Передачу Олександра Зингеля замкнув Тимофій Денисюк. Далі матч продовжився на зустрічних курсах і як годиться для такої боротьби - другий гол прилетів у швидкому відриві. Цього разу відзначився вже сам Зингель.

“Надія-2” не хотіла погоджуватися з таким результатом й продовжила битися. Як наслідок старань - Юрій Борецький зменшив відставання, додавши ще більше драйву своїй команді. Хорівський колектив до останнього намагався відновити паритет, але на останній хвилині Тимофій Денисюк поставив крапку, засвітивши на табло підсумкові 3:1 на користь “Вуд Еко Буд”.

Кращий гравець: Тимофій Денисюк.