Гра


3: 3

Удари по воротах:

12
:
13

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

8
:
6

Фоли:

6
:
8

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Гетьман Василь




Про гру:

 

Завершував цикл суботніх поєдинків в залі ОДЮСШ матч першолігових команд. Гравці  "Прип'яті" в цьому футзальному сезоні провели дві зустрічі: в першому матчі  "регулярки" вони здолали непоступливу команду  "Топільно", а минулого вік-енду все тих  же топільнечан  "індустріали" обіграли і в матчі 1/8 фіналу Кубка АМФВ. Авангардівці сезон розпочали раніше, вони достойно виступали в турнірі  "Ярмарок футзалу", в "регулярці" здобули дуже тяжку мінімальну перемогу над  "КамАЗ-Агро", а от в кубковій дуелі  "Neris" поступився в серії пенальті демидівському  "Стиру".

 

Дебют зустрічі був за номінальними господарями і цілком логічно на 8-й хвилині вони відкрили рахунок завдяки влучному пострілу Любомира Гаврилюка. Лише пропустивши м'яч у свої ворота, по-справжньому включились в боротьбу та активно заграли в нападі гравці з  "40-го" кварталу Луцькай і вже на 11-й хвилині їх найактивніший гравець Максим Крам заніс до свого активу відразу дві результативні дії по системі  "гол плюс пас" – 9-й номер «білих» спочатку зрівняв рахунок, а в наступній атаці відмінно асистував Вадиму Носалюку – 1:2. Так впродовж однієї хвилини «авангардівці» перевернули зустріч на свою користь. Та все ж на перерву команди пішли за рахунку 2:2, голом у "роздягальню" відзначився Олег Василюк.

 

В другому таймі точилась така ж сама запекла битва з перемінною ігровою перевагою. Гравцям у амуніції чорного кольору вдалось  вдруге в поєдинку вийти вперед після голу Андрія Рижановського, але невтомний Максим Крам знову відновив рівновагу, встановивши підсумкові  3:3 на табло. Тож, напевно, найбільш справедливий результат у справжній битві  двох достойних і рівних команд!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Крам (Неріс-Авангард)