Гра


0: 4

Удари по воротах:

7
:
16

Удари у рамку воріт:

4
:
9

Сейви:

3
:
3

Фоли:

4
:
9

Максимов Дмитро/Хомич Анатолій/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Колективи підійшли до цієї зустрічі у різному настрої, «Респект» у стартовому турі гідно протистояв «Надії», втім поступився 0:2, а «Любарт» на останніх хвилинах вирвав перемогу в зіркового «Вотранса». Як і очікувалося, номінальні гості з перших секунд гри вдалися до довгих розіграшів і контролю м’яча, а «Поважні» сконцентрувалися на уважній грі в захисті та терпляче вичікували нагоди провести разючу контратаку. На початку матчу «Select» перебував переважно у центральній частині майданчика, але поступово колективи «розбіглись» і на паркеті стало веселіше. Суперники по черзі розганяли свої атаки і в обох голкіперів з’явилося чимало роботи. Нарешті на 11-й хвилині на табло засяяла «одиничка» - Олександр Сименко відібрав м’яч в центрі, пройшов до воріт і викотив кулю під удар Дмитрові Романюку, який без перешкод спрямував «Select» у сітку. Минуло лише 2 хвилини і той самий Дмитро Романюк гарним ударом «зняв павутиння» з лівої дев’ятки воріт Дмитра Ольшевського.

 

По перерві «Поважні» спробували перехопити ініціативу і часом біля воріт гостей було доволі гаряче, проте впевнена гра Юрія Близнюка зводила нанівець усі намагання «Респекта» бодай скоротити відставання у рахунку. Остаточно питання щодо переможця було вирішене на 25-й хвилині, коли Станіслав Шклярук промчав правим флангом і викотив шикарний пас на Михайла Запорожця, якому лишалося не промахнутися з метра по порожнім воротам. Господарі боролися до кінця, але спроба пограти у п’ять польових завершилася голом у їх ворота від Олександра Сименка.

 

Таким чином, «Любарт» розпочав чемпіонат з двох перемог і поки очолює перегони, а «Респект» вже вдруге поступився «в суху», що красномовно демонструє де саме знаходиться причина проблем команди.

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Романюк (Любарт).